reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Nie 😣 jutro mam pogrzeb kuzyna, muszę tam być.
Na razie tylko raz mnie mocno zakuło. Myślałam że ruszyło, ale nie. Dreszcze mi przeszły jak gruby sweter naciągnęłam 🤦 reszta chodzi prawie nago po domu bo jest podobno ciepło 🙈 a ja się trzęsę 🤦 no i leci że mnie ogrom śluzu. Żałuję że progesteron w ogóle brałam 😣 może już dawno by się zaczęło 😔 a tak czekam jak jakaś nienormalna 😥
Ja przy poprzednim poronieniu czekałam tydzień po odstawieniu duphastonu. I tak wylądowałam w szpitalu, bo nic się nie zaczęło dziać 🤷‍♀️🤷‍♀️

reklama
zaczęłam koło 11dc raz dziennie, bliżej spodziewanej owulki 2-3 razy dziennie zależy jaki mi się nazbierało siuśków, ale wszystkie były tak samo blade. Mam charakterystyczny ból owulacyjny i chyba stwierdzam, że wolę się na nim skupić. Owulaków spróbowałam I chyba jednak to bezsensu w moim przypadku
Mnie w sumie ostatnio tylko ból owulacyjny poinformował że to już. Gdyby nie on to bym do spóźnionego okresu jęczała że cykl bezowulacyjny się trafił 😥🤣

pizzę turecka? Nigdy nie jadłam.

Ja mam zamiar poleżeć w wannie. Mam jakiś okres stulecia i boli mnie brzuch, może ciepło pomoże. I pokminię od kiedy zacząć żreć buraka 🙈
Taka to pizza jak na zdjęciu 😉

Przykro mi, że tak Cię boli. Ale pomyśl sobie, że już tą wredna @ przyszła i jesteś krok do przodu 😊

Załączniki

• Screenshot_2023-11-03-19-41-47-726_com.vorwerk.cookidoo.jpg
    Screenshot_2023-11-03-19-41-47-726_com.vorwerk.cookidoo.jpg
    288,3 KB · Wyświetleń: 93
Ale fajna ekipa się zebrała na ten miesiąc :) fajnie ze jesteście.

@LadyCaro bierz wymarzony hotel :) ja tak raz przycebuliłam i chciałam 5 stow mniej i byłam niezadowolona. Raz się żyje!

To teraz pytanie ode mnie za 500 pkt: przy stymulacji cyklu lametta 3-7 dzień, czy jest jakaś różnica kiedy brać tabletkę? Wiem ze o tej samej porze, ale lepiej rano czy wieczorem czy wsio jedno?
W sumie to tylko 700 zł więcej...na osobę... Ciekawe co Starzec na to xD

Cały dzień zaiwaniałam jak wściekła w pracy, byłam na naszej budowie, załatwiłam milion rzeczy, a w weekend dalej będę załatwiać pierdyliard tematów. Mówię do mojego, że dużo mam na głowie i znowu pewnie nie będę mogła spać przez weekend, a ten mi na to scrollując rolki na IG "nie stresuj się". 😠 Więc teraz leżę z kotami na kanapie koło grzejnika, nadrabiam nastukane strony i oficjalnie foszę w jego kierunku 😁
Oo! Budowa! Na jakim etapie jesteście? 😁

reklama
Do góry