reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe brzuszki

reklama
nie uwierzycie! dwa razy jechalam tramwajem i dwa razy ustapiono mi miejsca...czyzby ccuda???
w moim brzuszku wszystko dobrze i pani doktor pozwolila mi jechac na wakacje!!!
hura!!!

hej !!!
oto mój brzuszek...!!!
dscf00060pq.jpg

mam nadzieję, że się uda :laugh:
udało się hurrrrra !!!

klementynko dzięki za link  :)

mia !!! no to gratuluję - mieszkasz jak widać w "kulturalnym" mieście...
mi jeszcze niestety nie ustępuja miejsca i szczerze mówiąc nie wiem czy się doczekam :)

madziunia gdzie odstawilas brzuszek???

przyznaj sie, ze to stare zdjecie...ja mam przy tobie pilke do kosza.
w ostatnie dni mala daje takiego czadu ze niedlugo bede miala rozstepy na plecach...pionowe...

no i dziewczynki nadal tyje kg w tydzien ku rozpaczy mojej poloznej, na szczescie lekarka przyszla mi na ratunek i powiedziala zeby sie nie przejmowac... ;D tylko wiecie...przede mna jeszcze 17 tygodni... ;D

tak wyglada mój brzusio obecnie...ale ani się obejrzę a będę miała również piłkę wielkości...no np.piłki lekarskiej :)
tak samo było w pierwszej ciąży długo, długo nic - jakiś tam malutki brzusio, ale potem jak "wywaliło" to już nie można było się pomylić... :laugh:

mia - jasne,że się nie przejmuj..ciąża to jedyny okres w życiu kiedy można sobie bezkarnie przytyć..no a potem, niestety trzeba trochę popracować, ale przy dzidzisiu jest co robić, wiec prawdopodobnie szybciutko zgubisz kilogramki :D

Mi też wyskoczył duży brzusio ale weszło też w biodra nogi praktycznie wszędzie.Jak tak dalej pójdzie to będę musiała wynająć tira żeby mnie podrzucił na porodówkę.

U mnie juz 10 na + i niestety wchodzi wszedzie. Pocieszam sie tym ze z Iza przytylam 27 kg i po 3 miesiacach zostal tylko 1 kg na + wiec moze i teraz nie bedzie zle ze zrzuceniem wagi

reklama
wiecie co te nasze brzusie to sie wszyskie zabraly do rosniecia bo mi tez jakos szybko zaczal rosnac hi hi hi

Do góry