Mia, wierzę. Ten mój tekst o ustępowaniu miejsca to taki sarkazm raczej. Nie mam dużego brzucha, ale go widać. I stoję w autobusie, tylko ja jedna. I widzę, jak ci siedzący gapią się ciekawie na mój brzuch, i mierzą mnie od góry do dołu, ale nic, ani drgną. Zwalnia się miejsce i zamuje go jakaś rześka babcia, która od drzwi wykonuje rzut torbą. Współczuję dziewczynom, które w III trymestrze jeżdżą autobusem...
reklama
klementynka
Fanka BB :)
znaczy fotograf przedobrzył z tym czerwonym pewno dlatego że woli chłopaka 8) oby do czwarku, zobaczymy kto ma rację
mia nie strasz błagam... i a propos znieczulicy pielęgniarek - one tak muszą, bo inaczej by zwariowały. Dawno dawno temu siedziałam z Maleństwem w szpitalu trzy miesiące, i przez pierwsze dwa tygodnie też zajmowalam sięwszystkimi dziećmi dookoła - potem nie dałam rady, dlatego trochę te pielęgniarki rozumiem, co nie znaczy że pochwalam.
mia nie strasz błagam... i a propos znieczulicy pielęgniarek - one tak muszą, bo inaczej by zwariowały. Dawno dawno temu siedziałam z Maleństwem w szpitalu trzy miesiące, i przez pierwsze dwa tygodnie też zajmowalam sięwszystkimi dziećmi dookoła - potem nie dałam rady, dlatego trochę te pielęgniarki rozumiem, co nie znaczy że pochwalam.
Anulka59
na ustepowanie mi miejsca tez nie licze bo nasze spoleczenstwo kieruje sie zasada kto pierwszy ten lepszy a co niektore babcie jak widza siedzaca ciezarna patrza na nia krzywo( zeby im miejsca ustapila) A opieka na oddziale zalezy tylko od tego czy pielegniarka chce byc ok czy nie chodzi mi oto ze sa pielegniarki na dyzurach ktorych dzieci sa zadbane przytulone a sa i takie ktore to co dla dzieci wazne maja gdzies
klementynka
noooo,
bo jak to ktoś gdzieś powiedział: są ludzie i parapety.
Niestety.
bo jak to ktoś gdzieś powiedział: są ludzie i parapety.
Niestety.
klementynka
nie rycz mała nie rycz
a nie masz i view? albo fotoshopa? a do aparatu ci nie dołączyli na płycie programu do obróbki??
poczekaj, poczytam Małej książeczkę i coś wymyślimy
a nie masz i view? albo fotoshopa? a do aparatu ci nie dołączyli na płycie programu do obróbki??
poczekaj, poczytam Małej książeczkę i coś wymyślimy
cztaj, czytaj, i powiedz malej ze ma pozdrowienia od ciotek z calej polski... ;D.
nic mi nie dolaczyli a programy do obrobki mialam tylko w laptopie a ten umarl smiercia tragiczna. teraz uruchomilam kompa ktory jest pusty i dziewiczy, nawet worda nie ma...ups!
ale juz ja cos wymysle z tym zdjeciem.
MOJ LISTOPADOWY BRZUSZEK WLASNIE ZOSTAL SKOPANY PRZEZ SWOJA LOKATORKE!!!
I STRASZNIE ROSNIE BO SKORA AZ TRZESZCZY...
nic mi nie dolaczyli a programy do obrobki mialam tylko w laptopie a ten umarl smiercia tragiczna. teraz uruchomilam kompa ktory jest pusty i dziewiczy, nawet worda nie ma...ups!
ale juz ja cos wymysle z tym zdjeciem.
MOJ LISTOPADOWY BRZUSZEK WLASNIE ZOSTAL SKOPANY PRZEZ SWOJA LOKATORKE!!!
I STRASZNIE ROSNIE BO SKORA AZ TRZESZCZY...
klementynka
no to fest baba będzie i pewnikiem charakterna...
to "i view" to myśmy chyba z netu ściągali, ale nie jestem pewna
to "i view" to myśmy chyba z netu ściągali, ale nie jestem pewna
reklama
klementynka
A to jest brzuszek mii,żeby już nie ryczała ;D
taki ładny pistacjowy
taki ładny pistacjowy