reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe brzuszki

Madziunia!
Ja tam uważam że Twój brzusio jest śliczny pomimo że rzeczywiście malutki.. :)
Jowita chyba się zgadza z tym bo zaczela brykac właśnie po całym moim brzusiu.. :)

reklama
Wszystkie brzusie śliczne są ....
I tu pytanie a propos: czy wypada pokazywać sięw dwuczęściowym kostiumie na plaży? ::)

tak, tak, chodziło mi czy pod parasolem wypada ;D
dzięki temu można kupić normalny kostium, a nie ciężarówkowy, którego poużywam przez dwa tygodnie i co potem?
już bym chciała na wakacje......

No tak Klementynko..
a to my z wczorajszej wycieczki 23 tydzień dziś się zaczął :)
brzusio22tydz9df.jpg

cammi - piekny brzusio!!!!

klementynko - dwuczesciowy jak najbardziej!!!- inaczej bedziemy wygladac jak boje na wodzie albo kolorowe splawiki...

cammi, to chyba jednak bliźniaki będą ;D mój brzuszek wygląda podobnie :)
mam nadzieję że uda mi się tego Tomaszka przeforsować, bo najnowszy pomysł mojego M - WITUŚ ::) :mad: ::) :mad:
Nie wiem skąd on czerpie natchnienie :p

Jasne KLEMENTYNKO ze dwuczesciowy kostium moja siostra bedac dwa razy w ciazy jezdzila na plaze tylko w takim.Ja tez tak zamierzam.CAMMI PIEKNY BRZUSIO ciekawe kiedy ja sie takim pochwale?

reklama
moje drogie listopadowe brzuszki,
zuzia i ja zegnamy sie z wami na dwa tygodnie bo jedziemy do tatusia!!!HURA :)
marze juz o jeziorku i wylegiwaniu na trawce...mniam

dbajcie o siebie i o wszystkie dzidzie w brzuszkach ;D

czy to przypadek?pewnie duzo sie zmieni ale na razie nasza lista obecnosci zapowiada sie ciekawie :
poczatek listopada dziewczynki a koniec listopada chlopcy...hmmm ;)

pozdrawiam

Do góry