reklama
My juz dawno jak złapie to puścić nie chcedajecie już dzieciom swoim butelki z uchwytami do trzymania????
reni84
Fanka BB :)
My mamy kubek niekapek ale jeszcze z niego nie korzystała. za to butelkę pięknie sama trzyma
Czasami nie rozumiem mojego dziecka. zupkę ze słoiczka wcina ze smakiem, a jak ja jej ugotowałam dokładnie taka samą (te same warzywa) to pluje na kilometr
Czy macie sposób na ujarzmienie dziecka w czasie zmiany pieluszki? Czasami już nie wiem jak mam ją trzymać, bo tak się wierci
Czasami nie rozumiem mojego dziecka. zupkę ze słoiczka wcina ze smakiem, a jak ja jej ugotowałam dokładnie taka samą (te same warzywa) to pluje na kilometr
Czy macie sposób na ujarzmienie dziecka w czasie zmiany pieluszki? Czasami już nie wiem jak mam ją trzymać, bo tak się wierci
no tak, o tym zapomniałamrelepa ja nie cieszę się z 6 zębów bo przez to musiałam przestać karmić piersią bo gryzł mnie po cyckach. masakra
ja nie mam sposobu na przewijanie
zmyka a ja za nim z pieluchą i próbuję zapinać na siedząco
reklama
Na szczęście nauka jedzenia łyżeczka udała się zjadła sporo kaszki i spała 5 godzin w nocy... wiem ze u każdego jest inaczej... może rzeczywiście wy macie super cycki które przez rok będą dawać mleko wystarczające w 100 procentach ale u mnie i u siostry było inaczej ani ja ani ona nie chciała glodzić dziecka i zaczęła podawać posiłki którymi dziecko się na je i nie płacze po pół godziny z głodu... od pięciu dni dziecko nie przespać ani w dzień ani w nocy więcej niż godzinę... I wreszcie zobaczyłam dziś uśmiech po praktycznie tygodniu ich wzajemnej męczarni... trzeba się z tym pogodzić jak przyjdzie ten czas...