reklama
ja byłam na zakupach i na spacerze z synkiem. ogólnie pogoda znowu super :-) szkoda że teraz nie rodzimy jeszcze fajne spacerki można byłoby urządzić sobie w ładną pogodę.
ja jestem od 3 dni rozdrażniona. chętnie bym kogoś pobiła tylko chętnych brak.
reni84
Fanka BB :)
Wczoraj wieczorem przestraszyłam się, że rodzę. Normalnie mała tak głową napierała mi tam na dole, do tego okropne bóle krzyżowe. Pochodziłam troszkę i na szczęście przeszło. Ale już sobie w głowie układałam plan działania. A mąż w tym czasie smacznie spał
Nie wiem czy to były jakieś dziwne przepowiadacze, czy coś innego. Muszę jeszcze tydzień wytrzymać, żeby młoda nie była wcześniakiem
Nie wiem czy to były jakieś dziwne przepowiadacze, czy coś innego. Muszę jeszcze tydzień wytrzymać, żeby młoda nie była wcześniakiem
reni84
Miniaaaa to witam w klubie, mi mąż też mówi, że jak bym tylko mogła to bym kogoś pobiła. I w ogóle, że wybuchowa się zrobiłam
stokrotka
Tez tak mialam wczoraj, pochodzilam, otworzylam okno, napilam sie wody pogadalam z córa ze jeszcze nie pora i dalysmy radeWczoraj wieczorem przestraszyłam się, że rodzę. Normalnie mała tak głową napierała mi tam na dole, do tego okropne bóle krzyżowe. Pochodziłam troszkę i na szczęście przeszło. Ale już sobie w głowie układałam plan działania. A mąż w tym czasie smacznie spał
Teraz tak niestety bedzie ale tez mam stres ze moze akurat ten moment.
reklama
Cześć dziewczyny wielkie dzięki za wszystkie mile słowa☺ myślałam że moja mała jest bardzo malutka a z tego co piszecie wydaje się że nie jest tak źle. .. trochę mnie dziwi jej waga bo na początku wyniki usg cały czas przyspiesza termin a teraz mam o 1 dzień później od tego terminu na podstawie om... ja jestem dosyć pożądanych rozmiarów bo ważę teraz 92 kilo odzywam się zdrowo cały czas od początku biorę cały zestaw witamin A moja malutka jest taka drobna... mocno wierze w to że w pon okaże się że ładnie podrosla bo brzuch przez te trzy tygodnie bardzo mi urósł... jestem dobrej myśli☺ Katarzyno moja imienniczka jesteś w szpitalu dla twojego dziecka dla jego zdrowia i taka myśl może ci pomoc przetrwać na patologii wiem ze jest ciężko ale na pewno dasz rade tam wytrzymać nawet di rozwiązania zdrowie jest najważniejsza... puls mojej małej na ktg podczas ruchu rósł do 180 ale położna stwierdziła że nie które dzieci są bardziej pobudliwe i ruchliwe może to wcale nie jest oznaką jakiejś poważnej wady. Jestem z Tobą i mocno trzymam kciuki za Ciebie i Twoje malenstwo☺