reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Jestem tylko trochę zmartwień moje obrzęki stop nóg i twarzy znowu wróciły może nie są tak duże jak te przez które tydzień mojej ciazy spędziłam w szpitalu...

reklama
wnuczka pij codziennie herbatę z pokrzywy. ja nie mam żadnych obrzęków bo gdy tylko widzę że nogi mi puchną robię sobie pokrzywę i rano śladu nie ma po opuchliźnie i pij więcej. najczęściej obrzęki są znakiem że za mało pijesz wody. organizm magazynuje bo myśli że nie będzie miał z czego produkować mleka po porodzie

Duże obrzęki szczególnie ze juz się było w szpitalu to wynik ciśnienia wysokiego.... Na to pokrzywa nie pomoze:( ja bym chyba to skonsuktowala z lekarzem

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ja tez mam spuchniete rece I nogi a cisnienia ok ... do tego od 2 dni mam katar i goraczke musze kupic inhalator tylko co sie dodaje do tego jakis olejek?

Kinia ja dawałam amol do miseczki i głowa pod ręcznik w miseczce gorąca woda plus amol do inhalatora tylko sól fizjologiczna ja mam taki dla dzieci z Allegro ale teraz w lidlu tutaj był ale nie wiem jaki jest bo tylko widziałam na apce

reklama
Do góry