reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Ja też wiem gdzie moja ma pupkę i nóżki i też ją czasami łaskoczę. A wtedy ona się tak fajnie wypina :-) Chyba lubi jak się ja głaszcze

reklama
ja też ze spaniem ostatnio różnie, najgorzej z tymi biodrami no i szyja mi też drętwieje...marzę o spaniu na brzuchu :p a rodzić mogę po 14.11 przed 38 tc nie zamierzam i tego będę się trzymać :D

mój brat urodził się 2 listopada i nikt nie miał problemu z obchodzeniem jego urodzin. więc mi to na bank nie będzie przeszkadzało. ja mam termin na piątek 13 :-)

chciałam wam powiedzieć że dziś mam jeszcze niżej brzuch i skóra obwisła mi na dole brzucha. w pierwszej ciąży tak mi się zrobiło na 2 tygodnie przed porodem

Dddmala a czego sie boisz w tej dacie?
Ja to bym nie chciala tylko z powodu tego ze pewnie mniej personelu w szpitalu i ludzie bardzie zagonieni. Bo czego innego tu sie bac

też nie bardzo rozumiem strach przed 1 czy 2 listopada. dzień jak co dzień. to w końcu nie ma znaczenia. kiedy kto się urodził. a jak już się ma w ten dzień urodziny to się nie myśli o tym że to jest jakieś tam święto które w Naszej kulturze obchodzi się na smutno.

Lepiej 01 listopad niz 06 grudnia bo wtedy dziecko dostaje dwa prezenty :p.

Przed spaniem mialam niezle skurcze ale jak pochodzilam to sie uspokoilo. W srode wizyta i bedzie wszystko jasne :)

reklama
Do góry