reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Wnuczka na tym etapie ciąży nie ma sensu porównywać wagi, bo każdy dzidziuś rośnie swoim tempem. Sprawdź sobie w siatkach centylowych jeśli ma Cię to uspokoić.

Kasiu musi być dobrze, nawet jeśli miałabyś zostać w szpitalu do porodu to i tak już nie jest długo, a lepiej być pod stałą kontrolą lekarzy.

Też nie chciałabym rodzić 1 ani 2 listopada, ale to już nie do końca od nas zależy

Stokrotka a ja się ostatnio budzę tak między 2-3 w nocy i już po spaniu. Co chwilkę kibelek, nie umiem znaleźć wygodnej pozycji, biodra mnie bolą, ehh nie jest łatwo.

reklama
Ja mam to samo albo mi brzuch twardnieje i nie mogę spać albo mi kiedy wygodnie bo tu ciągnie, tam ciągnie.... To ciężko się przekręcić...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

A też tak macie, że jak chcecie zmienić bok to musicie rękami brzuch podnosić bo taki ciężki?

Stokrocia na suwaczku widzę, że Ty już masz ciąże donoszoną. Gratuluję

No czasami i tak bywa:) albo tam czuje małej pupę i nie mogę się podnieść bo boli i czuje ze ja gniote

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Reni, dzięki :) już bliziutko :) ale córa wie że ma sie urodzic w terminie :p

Ewel, ja po wczorajszym usg to wiem gdzie córa ma nogi, pupe wiec czasami ja łaskocze po stópkach :-D a niech ma cos z zycia :)

Ja już kiedyś pisałam że boję się urodzić 1.11 chyba w tym roku na cmentarze nie pójdę a dopiero 2.11 ale myślę że jak ma się urodzić to nic mi to nie da syna urodziłam 10 dni przed terminem a mam na 12 więc być może i 1 będzie chciala wyjść :-( z synem się bałam że 1 kwietnia urodze ale stanowczo 1.11 gorszy
Gratuluję wizyt
Wnuczka moja w 32 miała 1670 tylko

Ja nie mam nic przeciwko 13/11 bo dla mnie 13 to szczęśliwa data, ślub braliśmy 13 kwietnia 2013 roku, 13 sierpnia miałam chrzest. a ze termin mam 12, to moze sie zdarzyć ale moze i w inna strone, ze wcześniej.
Mowia ze pierworodki przenosza ciaze, ale ostatnio 3 moje znajome - jedna 2 tyg przed terminem, druga 9 dni przed, trzecia 5 dni przed (wszystkie 1 dziecko), wiec reguly nie ma.

reklama
Ciag dalszy fatalnego samopoczucia u mnie i na dodatek corka tez z katarem i kaszlem. Ehh... dzis sie leczymy domowo a jak jutro nie bedzie poprawy to przejdziemy sie do lekarza aby osluchal.
Poza tym jestem dzis zombie na maxa bo nie spalam prawie nic w nocy - dopiero nad ranem, kolo 5 zasnelam.
Moj tata urodzil sie 1 listopada... ale mimo tego i ja wolalabym inna date na porod. No i dla nas byloby troszke wczesnie wiec namawiam Hanie aby siedziala sobie grzecznie :)

Do góry