reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ewel coś za dużo czytasz:) samo sie ucho oczyści nic nie potrzeba psikac a patyczkiem można delikatnie to co wypływa wystarczy umyć uszko zreszta takiemu małemu to co tam wyleci tyle co nic przecież ucho małe :) ja nigdy nie stosowałam i nawet starsi szoruje uszy dłonią nie używam patyczków kupiłam paczkę teraz ale to z myślą o nieszczęsnym pępku

reklama
To zglupiec można bo położna która przychodziła do mojej siostry tez kazała jej kupić ten spray to w sumie taka oliwka bardziej:-) no nic zobaczę co w szpitalu powiedzą

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ewel to jest ale na nadmiar woskowiny naprawdę to nie jest potrzebne niemowlakowi nie ma co zaburzać naturalnego cyklu ucho sie samo oczyści

Ok dzięki za rady :-)) skorzystam w takim razie z Twoich bo Ty już doświadczona mama:-))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny co brać jak czuje że łapie mnie jakieś cholerstwo wrześniowe? Głowa mnie boli, kaszle mnie i mam lekki katar :( czuje się tak jakby mnie ktoś wyżuł i wypluł :((

reklama
Hej!
Trochę się nie odzywałam, ale ciężko mi było się ogarnąć w wakacje , kiedy dziećmi od rana do wieczora było trzeba się zająć i ciekawie organizować czas. Pierwszy tydzień roku szkolnego tez pełen nowości, dziewczyny debiutowały w szkole i przedszkolu. Ale teraz już wpadłyśmy w pewien rytm i się ogarniamy. U mnie i młodego wszystko w porządku. Niestety nic jeszcze nie zaczęłam przygotowywać dla maluszka i jestem w panice, gdy czytam jak u was jak daleko posunięte przygotowania.

Natalkuś mi na przeziębienie pomógł *spam*, ale to syrop fruktozowo-glukozowy przez niektórych omijany wielkim łukiem.

Do góry