reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Syrop cebula miód czosnek miód cebula i znowu miód po godzinie już można pić 3 ra,y dziennie dużą łyżkę . Mnie wyleczył 3 razy w ciąży . Rozbiłam też syrop imbir miód cytryną też przekładany :)

reklama
Aleali, Miniaaaa gratuluje dorodnych pociech juz :-)

Sylka moze taki dzien dzieci maja, ale jakby co to kontroluj to chyba w blizniaczej ciazy od ktoregos tygodnia wizyty powinny byc częstrze ? tak cos slyszalam?

Mój Bąbel mi za to we znaki sie daje gdzie on jeszcze nie mial nogi czy reki to ja juz nie wiem, ale teraz czesciej tak jakby pływa czy cos bo mi sie czesto brzuch smiesznie znieksztalca, takie guzy i gule wychodzą :-) Czasem jak przydzwoni kopnieciem to az sie wystraszam, dzis u fryzjera fartuch mi podskakiwał srogo :-)

Dziewczyny gratuluje wizyt i dużych maluchów:)
Na przeziębienie stosuje mleko z miodem lub czosnkiem i syrop z cebuli:)
Ja dziś znów odwiedziłam przychodnie bo wczoraj taka kolejka była że nie chciało mi się siedzieć... I wiecie co odkryłam pielęgniarka środowiskowa u mnie ma taki zeszyt gdzie wpisuje każdą ciężarną opisuje cały przebieg ciąży aż się zdziwiłam bo w poprzedniej ciąży aż tak jak dzisiaj nie opisywała szczegółowo no ale cóż wszędzie biurokracja:)

Hej, moja mała dzisiaj tak się wypinala że aż zdjęcia robiłam ale ciężko było uchwycić

Ja pakuje się w jedną torbę, tylko na wyjscie rzeczy w osobna reklamowe. Musze właśnie jeszcze ja spakować i wodę, pampersy,czapeczke i skarpetki i chyba koniec ale znając życie z 10 razy w październiku będę do niej zaglądać i sprawdzać co jeszcze hehhe oo i tetry :-)

Ja też jak pracowałam w Holandii poznałam dużo muzułmanów i byli ok,ale teraz to juz szok co się dzieje, jakie wymagania maja uciekają ale nie do Polski a bogatszych krajów bo wiedzą że tam się ustawia, wiadomo nie można generalizowac,ale jaki będzie ich zawód jak znajdą się u nas czy w Czechach zamiast w Anglii czy Niemczech,wtedy pozna się kto ucieka a kto szuka lepszego zycia.... Jak oni zaczną tak do Europy napływać i się rozmnażać to za 10/20 lat będzie ich 3 razy tyle, wiadomo religii nie można zakazać ale powinni się dostosować, jak my jedziemy do krajów muzułmańskich też staramy się zachowywać z godnością, by aż tak się nie wyróżniać, mieć zakryte ramiona w centrum ich miast itd

Ale tych dzieciaczkow mi szkoda, a ta dziennikarka została.zwolniona i dobrze
Widać w tv dużo smutnych scen ale i dużo widziałam tych młodych facetów uśmiechnięty, wybierających sobie ubrania z darowizn czy to co ludzie im więcej przynosza,,, i rzucali tym byle jak bez szacunku

ach.... ja kładę się spać. czuję się jak bym miała mieć gorączkę. wykąpałam się przed wizytą i po godzinie wyszłam. chyba za szybko więc wzięłam sobie dużą dawkę witaminy C i idę się wygrzewać. śpijcie dobrze :-)

A u mnie mały dziś rozpycha brzuch, po prostu przez cały dzień wypina się w rożne strony, i widać ze ma już dużo siły w tych nóżkach i rączkach. Zastanawiam się jak będę odczuwała takie rozpychanie jak 2 razy tyle będzie ważył :)

Mnie często boli jak tak się rozpycha dziś na spacerze tak mi wybrzuszyl chyba kolanem bok że nie mogłam iść czulam napięcie i ból w tym miejscu. Długie te nogi chyba będzie miał. I też tak pomysłam co będzie za dwa 3 tyg ?

reklama
No jak beda maluchy 2 razy takie to tak sie rozepchają że wyjdą :-)

Sporo osob teraz choruje zbyt nagla zmiana temperatury i duza.....mi troszke gardlo siada ale mam nadzieje ze to chwilowe.

Do góry