reklama
Natalkuś ja zawsze robię sobie miksturę woda+cytryna+miód, pamiętaj, że woda musi być max ciepła bo w gorącej miód to tylko cukier.
Ja już po wizycie, wszystko super, Zosia waży 1400g i oczywiście leży głową baaaardzo nisko jakby chciała już wyjść Termin z OM idealnie taki sam jak z usg, jestem szczęśliwa i spokojna.
Ja już po wizycie, wszystko super, Zosia waży 1400g i oczywiście leży głową baaaardzo nisko jakby chciała już wyjść Termin z OM idealnie taki sam jak z usg, jestem szczęśliwa i spokojna.
Aleali super, ja mam usg w piątek ciekawe ile moja wazy)
Ja pije wapno jeszcze i ew mleko z czosnkiem i miodem na ciepło, lipe z miodem tez można tylko.max 2 dziennie, stopy w ciepłej wodzie z solą mocze, na katar *spam* krople do nosa mi bardzo pomagaly
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Ja pije wapno jeszcze i ew mleko z czosnkiem i miodem na ciepło, lipe z miodem tez można tylko.max 2 dziennie, stopy w ciepłej wodzie z solą mocze, na katar *spam* krople do nosa mi bardzo pomagaly
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
ja też już po wizycie. mój mały 1700 g a u mnie 30 i 5 dni. lekarz mówi że duży będzie.
miód można rozpuszczać maksymalnie w 40 stopniach w wyższej temperaturze traci swoje właściwości. na gardło można haskosept. dużo witaminy C, lipa z miodem i paracetamol w razie gorączki
miód można rozpuszczać maksymalnie w 40 stopniach w wyższej temperaturze traci swoje właściwości. na gardło można haskosept. dużo witaminy C, lipa z miodem i paracetamol w razie gorączki
Sylka87
Fanka BB :)
Dziewczyny gratuluje super wizyt cudownie. Ja na przeziebienie jeszcze imbir, duzo imbiru. Postaraj sie naturalnie a jak sie nie uda do lekarza. Ja dzis mam jakis dziwny dzien chodze senna i sie wkurzam bo jakos malo maluchy czuje. Mam tez wrażenie ze głównie jednego ale juz zglupialam i nie wiem jak oni teraz leżą. Niby czuje raz na jakis czas jak sie przewala ale zazwyczaj czulam ich duzo mocniej. Albo mają taki senny dzien jak ja albo coraz mniej miejsca. Ale zdecydowanie wole te dni kiedy mnie porządnie skopią
Ja wlasnie wrocilam z urodzin tesciowej oczami bym jadla ale gdzie to zmiescic ale tort byl pyszny. Mlody juz spi i mam chwile dla siebie moze jakis film zobacze.
Ja mam wymieszane moje z mala w walizce mam wiekszosc reczy ale mam jeszcze torbe i tam mam paczke podkladow i szlafrok.
Zastanawiam sie czy juz poprzedkladac z workow rzeczy do komody i szafy czy jeszczd zaczekac
Ja mam wymieszane moje z mala w walizce mam wiekszosc reczy ale mam jeszcze torbe i tam mam paczke podkladow i szlafrok.
Zastanawiam sie czy juz poprzedkladac z workow rzeczy do komody i szafy czy jeszczd zaczekac
reklama