reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

No właśnie kompletnie niewiem co tu można brać w ciąży, a wolałabym żeby mnie nie rozłożyło bardziej :( no nic będę próbować zwalczać to cholerstwo herbatą..

reklama
Natalkuś ja zawsze robię sobie miksturę woda+cytryna+miód, pamiętaj, że woda musi być max ciepła bo w gorącej miód to tylko cukier.
Ja już po wizycie, wszystko super, Zosia waży 1400g i oczywiście leży głową baaaardzo nisko jakby chciała już wyjść :-D Termin z OM idealnie taki sam jak z usg, jestem szczęśliwa i spokojna.

Aleali super, ja mam usg w piątek ciekawe ile moja wazy:))
Ja pije wapno jeszcze i ew mleko z czosnkiem i miodem :) na ciepło, lipe z miodem tez można tylko.max 2 dziennie, stopy w ciepłej wodzie z solą mocze, na katar *spam* krople do nosa mi bardzo pomagaly

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Cheetah mam 4kg na plusie ale brzuszek mniejszy niż ciężarne z 5msc (te które dziś widziałam). Moja gin twierdzi, że Zosia waży idealnie ale ona nie ma pojęcia gdzie ona się mieści :-D

Dziewczyny gratuluje super wizyt :) cudownie. Ja na przeziebienie jeszcze imbir, duzo imbiru. Postaraj sie naturalnie a jak sie nie uda do lekarza. Ja dzis mam jakis dziwny dzien chodze senna i sie wkurzam bo jakos malo maluchy czuje. Mam tez wrażenie ze głównie jednego ale juz zglupialam i nie wiem jak oni teraz leżą. Niby czuje raz na jakis czas jak sie przewala ale zazwyczaj czulam ich duzo mocniej. Albo mają taki senny dzien jak ja albo coraz mniej miejsca. Ale zdecydowanie wole te dni kiedy mnie porządnie skopią

Sylka to samo dziś u mnie... Dopiero zjadłam czekoladę i mal zaczęła się wiercic tak z kopniakami :) ale nie lubię takich dni jestem wtedy niespokojna...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ja wlasnie wrocilam z urodzin tesciowej oczami bym jadla ale gdzie to zmiescic ale tort byl pyszny. Mlody juz spi i mam chwile dla siebie moze jakis film zobacze.

Ja mam wymieszane moje z mala w walizce mam wiekszosc reczy ale mam jeszcze torbe i tam mam paczke podkladow i szlafrok.
Zastanawiam sie czy juz poprzedkladac z workow rzeczy do komody i szafy czy jeszczd zaczekac

reklama
Sok z malin sok z cebuli na kaszel czosnek na kanapke ritinoscorbin sol morska do nosa apap.to mozna.lekarze kaza trzymac sie z dala od uszu niemowlaka.pieluszka tetrowa przecierac lub delikatnie z wierzchu patyczkiem.

Do góry