reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Ostatnio papież mówił że wielu ludzi bardzo wierzących w naszego boga jest złych. Zrobili i robią źle rzeczy. I to znaczy że wszyscy katolicy są źli ? Papież prosił o pomoc dla tych ludzi i uwazam że to naprawdę dobre z jego strony. Religia religią ale to są ludzie żyjący , czujący te dzieci :( aż serce się kraja.

reklama
Dziewczyny czy wiecie co w ciąży można stosować na hemoroidy? Wyszedł mi jeden... :( chce działać póki wczesnie

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ale żeby było jasne też boje się islamizacji Europy . Poprostu jest mi strasznie szkoda tych ludzi :( ewel współczuje ją nic nie polece bo miałam leki z de.

Ewel najlepiej idź do apteki coś słyszałam ze można to hekto coś co reklamują ale moge sie mylić mnie islam nie przeszkadza dopóki nie włazi mi z buciorami do życia nie dążę ich jakaś sympatia wojują i pewnie już sami nie wiedza o co

Finke pronlem polega na tym ze tych dobrych ktorzy pomijaja nauki Allaha o zwalczaniu innowiercow jest malo a tych ktorzy za wszelka cene chca aby byl tylko allah jest wielu i oni sa niebezpieczni bo oni nie beda chodzili do twoich drzwi i namawiali jak swiadkowie jehowy ale wymorduja ciebie i twoja rodzine. Szkoda mi prawdziwych uciekinierow ale oddzielenie tych dobrych od zlych pozwalajac im wyznawac wiare jest wrecz niemozliwe wiec jedyna mozliwoscia aby pozbyc sie tych fanatykow jest wlasnie nakaz wyzbycia sie wiary bo to ze ich wiara dopuszcza ludobjstwo w imie allaha to nie moja wina. Wiara ktora dopuszcza w imie boga zabijanie innowierowowinna byc traktowana jak sekta i zakazana. Ludzi ktorzy uciekaja przed smiercia wojny zostawia swoja religie bo wazne dla nich bedzie zycie ich rodziny a jesli wazniejsze niz rodzina i zycie jest wiara niexh wracaja do siebie. Nie chce przez nasze decyzje narazac pozniej moich dzieci na zycie w strachu. Mam rodzine we wloszech i znajomych w hiszpani jak opowiadaja mi jak zachowuja sie ci przyjezdni to wlos na glowie staje.
Bo tak jak mowie ze nie kazdy muzulmanin jest terrorysta ale kazdy terrorysta jest muzulmaninem. Niestety ci dobrzy muzulmanie maja tego pecha ze wyznaja wiare ktora jest znienawidzona przez ludzi i ktora prowadzi do smierci. Cos za cos.

Ja planuje w przyszłym tygodniu zabrać się za pranie i prasowanie. Dziś idę na pierwsze zajęcia w szkole rodzenia i mam nadzieję, że powiedzą nam co jest potrzebne do szpitala, żebym mogła wszystko pozamawiać i spakować torbę.

Hej dziewczęta,

ja nie oglądalam 600 gram szczescia ale chyba dzis obejrze.... taki mam nastroj bo "ciche dni" w domu takze w sam raz zeby sie rozplakac.
Na szczęście nasze szczęscia mają juz o wiele wiecej niz 600 gram :-)
Ja dzis staralam sie wyjsc na troche z domu, wyrzucilam worek ciuchow do kontenerów Caritasu, i poszlam do fryzjera troche wlosy skrocic, jeszcze mam apetyt na jakas farbe hmmmmm.
Caly czas jak wychodze mam wrazenie ze zaraz urodze ciagle te omdlenia a ja przeciez termin mam na kocowke listopada.
Ehhh za wiele robic nie moge niestety.

Co do islamistów i uchodzcow to ciezki temat, podczas II wojny swiatowej to Polacy byli uchodzcami i wtedy m.in Iran przyjał naszych z otwartymi rękami w liczbie ponad 100 tyś. Nie narzucali nam wtedy swojego wyznania nikt nie był przeciwny aby tam Polacy zyli wg swojego wyznania, religii, kultury. Ja ogolnie jestem za pomocą innych, ale niestety terroryzm tak sie przez ostatnie lata uaktywnil ze tez sie boje tamtego spoleczenstwa, nieobliczalnego..... aczkolwiek wydaje mi sie ze terrorysci to tak naprawde pseudoislamisci, którzy rozumują tą religie jeszcze bardziej po swojemu.... i cierpią przez to naprawde niewinni ludzie....

reklama
Dokladnie normalnie nie obchodzi mnie kto w co wierzy ale w tych czasach nie mozna pozwolic sobie na tolerancje , co do II wojny owszem nikt nam nie zabranial naszej wiary ale tez nasza wira nie stanowila niebezpieczenstwa dla zycia ich rodzin

Do góry