kleopcia rozumiem co czujesz
ja tez czekam na koniec wakacji by moj wrocil do przedszkola, tam ma kolegow, zajecia, lubi przedszkole. Ze mna w domu czasem sie nudzi, chociaz staram sie mu jakies atrakcje zapewnic, zawsze podworko, do kuzyna odwiedzic , czy basen u kolezanki , zapisany byl tez na takie zajecia 2 razy w tyg , wiec jakos ten czas mu lecial. oczywiscie nie zawsze ja mialam sily i checi , wiec ogladal i bajki i gral na x boksie ....
ale dobrze ze te przedszkole za sie zacznie, w koncu czas na pranie prasowanie musze was dogonic :-)
ja chodze co 3 tyg na nfz i dodatkowo na usg. Dzisiaj bylam i moja corcia jest mala, zas mniejsza o ponad tydzien 1161 gr a to 29 tydz 0 dz. ostatnio tez tak bylo, musimy kontrolowac przyrost wagi na usg a ja mam jesc wiecej nabialu i ryb. . Mam wyrzyty sumienia, bo rzeczywiscie malo nabialu jadam, do inki mleko czasem jakis jogurt do picia
ale teraz bede sie pilnowac .
dodatkowo zas sie obrocila i ma polozenie miednicowe, jezeli sie to nie zmien i to chyba bedzie cc ? mam nadzieje ze wtedy nie karza mi rodzic naturalnie ??? bo nie dam rady