reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Tez nie miałam... Odkąd wyjechaliśmy do teściów podróż 5h w pozycji siedzącej i potem ciągle przy stole z gośćmi, myślę że to od tego ze jedna pozycja ciągle... Wracam do domu i tez będę polegiwala

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Moniqq, ja na początku też miałam co 2 tyg (bo krwiak, później łożysko), ostatnio co miesiąc i teraz im bliżej finiszu tym częściej będę się pewnie pojawiać... Zobaczymy co lekarz mi zleci.

Ja mam za 4 tyg potem jak bedzie to nie wiem. Za 4 tyg dostane tez skierowanie do szpitala. Na cc. I znim mam zglosic sie do badania w szpitalu i ustala mi termin cc

Ja mam teraz wizytę u położnej 3 września pózniej co dwa tyg nie wiem po co w sumie
Kleopcia ja czekam az wszyscy pójdą do szky przynajmniej bedzie trochę spokoju
Ona chyba zaczyna wchodzić w ten czas moze dostanie okres albo coś trochę wcześnie ale teraz dziewczynki zaczynaja szybciej a zemdlała jak jej tatuś rano dawał wykład o czesaniu włosów bo poszła spać i jej sie zrobił kołtun na głowie kupiłam jej żelazo bo chuda jest jak szczapa i dość wysoka mam skierowanie na badanie krwi musimy zrobić bo moze cis jest nie tak

10 we wrześniu pracowałam z dziewczyna i jej siostrzenica dostała okres w wieku 7 lat dziecko było w takim szoku ze musieli chodzić do psychologa bo ona nie wiedziała co sie z nią dzieje co tu dużo gadać u mojej córki w klasie dziewczynki noszą staniki bo już maja piersi szok

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry