reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ja teraz 7 września idę na wizytę i też ciekawa jestem jak to będzie ale wiem że babeczki same przychodziły do niego co 2 tygodnie o ile można go było zastać:) Pewnie machnie ręką bo będzie wiedział że jeszcze pójdę do szpitala na usg to każe przyjść w pazdzierniku...

reklama
Ja na nogach od 6.30 bo syna do przedszkola wozę.W nocy do 3 razy latam do wc i wszystko zależy o której to jest.jak o 4 to potrafię do rana nie spać.W dzień czasami z godz Odespie ale rzadko bo ciągle gdzieś latam.nogi bardziej mi puchły jak pracowalam no i pije pokrzywe.na wadze stoje +11.

ja teraz mam za 3 tygodnie to jest 9 września a później to zobaczymy co lekarz zdecyduje. Mój Jasiu chodzi do przedszkola na 5 godzin. odprowadzam go rano wracam do domu i idę spać. taka jestem zmęczona. w nocy buszuję do 2 lub 3 więc jak wstaję przed 8 to jestem nieprzytomna. Claudia współczuję Ci że nie masz jak sobie odespać.

Ooo ja tak wcześnie dostać okres to też nie fajnie lepiej niech sobie ten okres poczeka :) Oby mojej przyszedł jak najpóźniej.
Moja siostra Zawsze była i jest taka chuda wysoka, blada i podejrzewali u niej anemie ale nie ma wlasnie. Dopiero robiąc badania przygotowawcze do wycięcia migdałów wyszło w szpitalu że ma słabe krzepniecie krwi, przekladali trzy razy zabieg bo miała.za wysokie wyniki. Dopiero zmiana lekarza szpitala przyniosła rezultaty. Zrobili porządne badania, podali specjalny odczynniki i zrobili zabieg :/ rok to trwało bo się durna nie chciało wysłać dziecka na specjalistyczne badania krwi.

2 latka i 2 miesiace ma moj starszy szkrab. Miedzy dziewczynami bedzie 2 lata i 4 miesiace roznicy. Mam nadzieje ze sie dogadaja.

Ja mam nadzieje ze nie kaze mi chodzic co 2 tygodnie bo jak co 4 tygodnie to by mi jeszcze tylko 2 wizyty starczyly a tak to 2 wizyty w miesiacu to juz 300 zl plus weneryki i inne toxo znowu a jeszcze pare rzeczy trzeba dokupic a kasa mi sie nie koci sama w potmonetce

reklama
Na końcówce też chodziłam co 2 tyg.to chyba juz standard.na koncowce różnie to bywa.dobrze być pod czujnym okiem lekarza.

Do góry