reklama
M
mama290
Gość
Malaja na początek jedna dziennie a pozniej zwiększaj dawkę na sama końcówkę mozna ile sie chce
finkemma
Fanka BB :)
Ja nie znam dziecka ktoremu cos stalo sie po cc . Moja przyjaciolka miala porod kleszczowy dziecka nie rozwija sie dobrze . Znowu znajomej wyciagali za reke i polamali. Kuzyn meza tez mial kleszczowy i ma blizny na glowie plus wglebienia. Moze za duzo sie nasluchalam zlych historii o sn dlatego nie chce nawet brac pod uwage. Jestem spokojna o dziecko przy cc a ja moge sie pomeczyc troche to akurat nie ma znaczenia. A naturalnego obsesyjnie sie boje . Umeczylam sie z corka i podziekuje.
Ostatnia edycja:
finkemma
Fanka BB :)
O widzisz a ja nie znam nawet nigdy nie slyszalam zeby znajoma znajomej itd . Raz w wiadomosciach ze kobieta miala problemy z sercem i umarla a tak to nie .
Osierocila 4 dzieci glosno o tym bylo.
Osierocila 4 dzieci glosno o tym bylo.
kasz
Listopadowa mama :)
Cc to temat rzeka.. W kazdym razie ja na wlasne zyczenie chce. Mam sporo znajonych po cc i kazda zadowolona, juz w drugiej dobie praktycznie normalnie funkcjonowaly. Moja mama tez i mnie i brata przez cc rodzila i chwali sobie a dodatkowo ja mam swoje przekonania ale nie bede o tym pisac bo kazdy ma swoje poglady i trzeba to uszanowac Dlatego najlepiej niech kazdy wybierze co dla niego wydaje najbardziej odpowiednie.
reklama
Hejka u mnie od rana byly sobotnie porzadki jakiegos powera mialam okna pomyte firanki zmienione pranie zrobione nawet korytarz umylam I nareszcie burza tylko dalej sie cos kisi bo w domu 27st
Co do porodu mysle ze to jest kwestia indywidualna kazdej z nas bo kazda ma inne doswiadczenia. Ja 1 porod mialam prawie idealny tylko po zzo mlody zatrzymal sie w kanale i ma myszke z tylu na glowie i z przodu mial na czole ktora mu zeszla ale sam porod 6h zero szwow naciec itp 2h po poszlam sama siusiu za to jak widzialam kolezanke z sali ktora pekla plus ja nacieli i miala 12 szwow i nie mogla ani siedziec ani lezec ani nic....
Narazie nastawilam sie na sn ale gdyby wskazania byly do cc to bym sie nie zastanawiala
Co do porodu mysle ze to jest kwestia indywidualna kazdej z nas bo kazda ma inne doswiadczenia. Ja 1 porod mialam prawie idealny tylko po zzo mlody zatrzymal sie w kanale i ma myszke z tylu na glowie i z przodu mial na czole ktora mu zeszla ale sam porod 6h zero szwow naciec itp 2h po poszlam sama siusiu za to jak widzialam kolezanke z sali ktora pekla plus ja nacieli i miala 12 szwow i nie mogla ani siedziec ani lezec ani nic....
Narazie nastawilam sie na sn ale gdyby wskazania byly do cc to bym sie nie zastanawiala