reklama
finkemma
Fanka BB :)
Siedze przed domem i te pierdzielone meszki chca mnie zjesc . Tragedia z nimi .
M
mama290
Gość
Ona aha to masz jeden szpital ja mam osobny princess ann nie wiem czy oglądaliście porodówkę w tym programie był mogę tam sie poruszać z zamkniętymi ocAmi a mój znowu pracował długo w zwykłym i t sie lepiej orientuje będzie inaczej niż w Polsce tylko nie jedz Za szybko bo mogą odesłać do domu a do szkoły rodzenia nie idziesz?
ona_13
Mama Nie idę chyba do szkoły rodzenia bo już rodziłam i mi nawet nie proponowana polozna na pierwszej wizycie a zresztą połowy bym nie zrozumiała pewnie przez pierwsze 12 h to ja nie miałam siły się ruszać i mnie zmuszała do picia polozna i potem do wstania pod prysznic, a ja ledwo wstać umiałam, śniadania praktycznie też nie zjadłam zresztą śniadanie takie było że dziękuję dopiero tak dobę po porodzie nabrałam sił by sama wstać i się poruszać wogole. Boję się właśnie tego języka medycznego w bólu to ja wogole nie będę skłonna do myślenia a boje się nie wiedzieć co się wokół mnie dzieje, dobrze że mój pójdę że mną bo sama bym chyba tam zginęła
Moja siostra miała właśnie tu po cc parę godzin taka sytuacje że polozna przychodzila sprawdzać co jakiś czas ciśnienie i krwawienie i nagle zrobił się szum mnóstwo lekarzy, anestezjolog, położne a ta przerażona nie wiedziała co się dzieje a poprostu za mocno krwawila i zaraz tłum lekarzy przebiegł.
Moja siostra miała właśnie tu po cc parę godzin taka sytuacje że polozna przychodzila sprawdzać co jakiś czas ciśnienie i krwawienie i nagle zrobił się szum mnóstwo lekarzy, anestezjolog, położne a ta przerażona nie wiedziała co się dzieje a poprostu za mocno krwawila i zaraz tłum lekarzy przebiegł.
ona_13
Aa i ten szpital to jest miasto obok 20 min.drogi bo u mnie jest malutki szpital ale niewiem co w nim robią bo porodowki niema a.jak.coś się dzieje to każą jechać do dorchester, bo raz dzwonilismy co mamy robić gdzie jechać jak mąż rozwalił palca i nadawał się do Szycia to trzeba było jechać, a szpital mam 4 minuty odemnie praktyczne :/ więc niewiem po co on tu wogole jest
M
mama290
Gość
Ona oni sie odrazu zorientują jaki masz poziom angielskiego watpię żeby ci ktoś przy porodzie tłumaczył coś skomplikowanym językiem moja koleżanka sie zawsze śmieje ze najważniejsze to push i epidural jakbym zaczęła rodzic to mój mnie jest w stanie w 10 minut zawieść daleko niemam mi założyli opatrunek i tez była afera bo nie powinni o ze niby rana mi krwawiła mało kojąze pierwsze 10 godzin po bo spałam i tylko mnie budzili w kółko
reklama
Sylka87
Hej dziewczynki. My juz od 14 w Karwii. Straaszny korek byl na obwodnicy gdańska. Cala droga tak mnie nie zmeczyla jak ten korek:/. W karwi tłumy mimo ze pogoda srednia. Cudem znalezlismy szybko nocleg ale stosunek jakosci do ceny masakryczny. Wazne ze czysto z łazienką i przy morzu. Tak to sie czuje jak w prlu smiesznie, czas tu sie zatrzymał