reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Ewal to masakra jakaś. Nie ma szans się wyspać.
Ja w pierwszej ciąży dopiero w ostatnim miesiącu wstawałam raz, a wcześniej wcale. Teraz też gdyby nie ta pokrzywa to bym nie wstawała.

reklama
Ja nie znam dziecka ktoremu cos stalo sie po cc . Moja przyjaciolka miala porod kleszczowy dziecka nie rozwija sie dobrze . Znowu znajomej wyciagali za reke i polamali. Kuzyn meza tez mial kleszczowy i ma blizny na glowie plus wglebienia. Moze za duzo sie nasluchalam zlych historii o sn dlatego nie chce nawet brac pod uwage. Jestem spokojna o dziecko przy cc a ja moge sie pomeczyc troche to akurat nie ma znaczenia. A naturalnego obsesyjnie sie boje . Umeczylam sie z corka i podziekuje.

Ostatnia edycja:
No wlansie na szczęście zasypiam szybko najgorszy ten ucisk jakbym z 10piw wypila hehe

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

O widzisz a ja nie znam nawet nigdy nie slyszalam zeby znajoma znajomej itd . Raz w wiadomosciach ze kobieta miala problemy z sercem i umarla a tak to nie .
Osierocila 4 dzieci glosno o tym bylo.

Finkemma nawet z forum na BB była taka sytuacja nie tak dawno... I mama osierocila juz jedno dziecko które miała. I to narodzone :(

Cc to temat rzeka.. W kazdym razie ja na wlasne zyczenie chce. Mam sporo znajonych po cc i kazda zadowolona, juz w drugiej dobie praktycznie normalnie funkcjonowaly. Moja mama tez i mnie i brata przez cc rodzila i chwali sobie a dodatkowo ja mam swoje przekonania ale nie bede o tym pisac bo kazdy ma swoje poglady i trzeba to uszanowac ;) Dlatego najlepiej niech kazdy wybierze co dla niego wydaje najbardziej odpowiednie.

Pewnie ja nie mam nic przeciwko:) tylko jak piszemy juz o tym jakie są skutki porodu sn to tez warto uwzględnić cc. A każda niech robi taki by jej było dobrze :-)

reklama
Hejka u mnie od rana byly sobotnie porzadki jakiegos powera mialam okna pomyte firanki zmienione pranie zrobione nawet korytarz umylam :) I nareszcie burza tylko dalej sie cos kisi bo w domu 27st :)
Co do porodu mysle ze to jest kwestia indywidualna kazdej z nas bo kazda ma inne doswiadczenia. Ja 1 porod mialam prawie idealny tylko po zzo mlody zatrzymal sie w kanale i ma myszke z tylu na glowie i z przodu mial na czole ktora mu zeszla ale sam porod 6h zero szwow naciec itp 2h po poszlam sama siusiu :) za to jak widzialam kolezanke z sali ktora pekla plus ja nacieli i miala 12 szwow i nie mogla ani siedziec ani lezec ani nic....
Narazie nastawilam sie na sn ale gdyby wskazania byly do cc to bym sie nie zastanawiala :)

Do góry