reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Reni te w dwupaku? Bo wiem ze jedne sa Wogole nie usztywniane i duży biust opada w nich ja dzisiaj kupiłam jedna paczkę małych pampkow i podkłady do przewijania bo była duża przecena i tak nabrałam szpargałów ze ledwo z tego sklepu wyszłam

reklama
No moja wlasnie chyba glownie lezy plecami do brzucha widocznie tak jej wygodnie. Ide na 16.30 na szkole rodzenia to zapytam poloznych ile mam brac magnezu na to kolatanie serca i skaczace oko

Claudia na pewno min 3 razy dziennie ale zapytaj pewnie.
Moja mała tez musi być dziwnie ulozona bo czuję ja po boku gdzieś.
Zbieram. Się nie długo na zakupy może coś kupie i do lekarza na 17.40

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

ewel87 powodzenia na wizycie :-)
Claudia współczuję, ja mam tak silny ból łydek w nocy, że też biorę magnez, ale tylko raz dziennie, za to w tej ciąży na szczęście w ogóle nie biorę nospy bo brzuszek zawsze mięciutki
Moja mała nie zmienia pozycji, ale też miejsca ma mało, ja czuję ją wielokrotnie w ciągu dnia mimo łożyska na przedniej ścianie

Moja swintucha kopie mnie w szyjke macicy gmera tam i gmera. Ja w pierwszwj ciazy mialam przodujaxce wiec to na przedniej i to wysoko cieszy mnie niezmiernie. Juz sie jej doczekac nie potrafie a tu jeszcze tyle miesiecy.
Jak siedzialam na fotelu u dentysty to myslalam ze wykopie sobie dziure i ucieknie chyba czula moje nerwy. Biedna w brzuchu a juz nie lubi moj szyrbok dentysty.

Mama290 mi chodzi o 2pack za 79,90 i taki pojedynczy jest po 59,90

No moja dzisiaj też szaleje, ale to chyba dlatego, że przeglądam dla niej ubranka na allegro

Ja mam łożysko wysoko i czuje dokładnie każdy ruch wczoraj i dzisiaj z M zauważyliśmy że widać w którym miejscu kopie i to dość mocno w niektórych momentach ale tylko w prawą stronę i już mnie wszystko boleć zaczyna

A ja dzis nie moge sie z łóżka zwlec po tej koszmarnej nocy:/. Ruchy czuje bardzo czesto ale są delikatne. Czasem czuje jakby kopniaczki ale to jeden dwa. A tak to czesto czuje takie pulsowanie w macicy. Jakby sobie tam fikolki robily a ja czuje jak sie odbijaja od lozyska czy coś. Nie wiem jak to nazwać ale raczej jestem pewna ze to one fikaja :) i to mnie uspokaja.

reklama
Natalkus ja też mam łożysko na tylnej ściance, lekarka mi powiedziała, że jest wysoko i że raczej nie powinno być z nim żadnych problemów. Ja tez wyraźnie czuje juz kopnięcia mojego synusia :D

Do góry