Gratulacje kolejnych połówkowych i wiadomości o płci
Już tak fajnie, jak się wie, kogo ma się w brzuchu. Niby bez znaczenia, oby wszystko dobrze było, a jednak fajnie
Mój synek chyba też się cieszy ze mną z tych dobrych wiadomości od Was, bo jak czytałam to tak mi fikał, że aż brzuch mi się do góry unosił, a jak przykładałam rękę to jeszcze mocniej. Śmieszne uczucie, aż takie mocne ruchy to mam pierwszy raz
Bo łożysko mam z przodu, to niby mniej czuję, ale dziś to super. Bo już w weekend się zaczęłam stresować, bo jakoś nie bardzo mi się ruszał, przynajmniej nie bardzo go czułam. A od kiedy już powinno się czuć codzienne ruchy?
U nas w weekend był kumpel więc nie wchodziłam. I już okres wakacyjny się zaczął to pewnie teraz co tydzień będziemy mieć gości
Za tydzień moja mama przyjeżdza na weekend a w niedziele tato z dziadkami, żeby zobaczyli nasze mieszkanko. Później teściowa. Jeszcze kuzynka z mężem w ostatni weekend i jeszcze znajomi mają dać znać kiedy mogą. Więc pewnie wakacje nam szybko tu zlecą
Tak to jest jak się mieszka nad morzem
A co do piersi to w sumie mi za bardzo nie urosły są pełniejsze, ale 2 najnowsze staniki 65D mi odpowiadają, a byłam się ostatnio porozglądać za takimi do karmienia, to żeby ładne znaleźć to nie tak łatwo niestety, ale mam fajny sklep w Gdyni to pewnie w 8-9miesiącu pójdę i sobie tam kupię. A tych wielkich piersi to Wam współczuję. Wolę jednak te moje malutkie