reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Reni lepsze sa te pojedyncze z miseczka wyprofilowana a te 2 pack to jak masz duży biust to słabo trzymają podejrzewam ze nawet mogą zepsuć biust bo nie maja żadnego usztywnienia ja mam dwa stare i trochę je ponosiłam ale złe sie układają

reklama
reni te staniki w h&m są usztywniane i miłe w dotyku. jednak dla mnie oczywiście za małe... ja muszę na stanik wydać ponad 200 zł bo inaczej rozmiaru nie znajdę.

ja dziś byłam u znajomej która 2 miesiące temu urodziła. fajnie było popatrzeć na małą dzidzię :-)

Ja po wizycie słuchałam serduszka wiec tez spokojniej. Niestety będę musiała zrobić znowu test z glukoza bleee tez powtórzyć toxoplazmoze. Miałam. Dziś Cytologie bo ostatnia była w sierpniu.
Odwiedziłam tesco są duże przeceny na rzeczy dla dzieci i resztę wiec polecam:)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Cześć!

Jak się przechodziło toxo to nie ma sensu wcale robić. Strata pieniędzy...
Ewel ja będę robić chyba po raz drugi w trzecim trymestrze. Może Twój lekarz chce żebyś robiła w każdym czyli trzy razy.

Fajnie macie, że wasze dzieci tak dużo się ruszają. Moja wczoraj i dziś sporo nawet jak na nią, ale ogólnie tylko kilka razy dziennie ją czuję. A czasami nawet wcale...
Córka ruszała się znacznie więcej i mocniej, ale nie pamiętam gdzie było łożysko. Może z tyłu...

reklama
Ja po 32 tyg mam zrobic drugi raz toxo, hiv, kile i wzwjak to moj lekarz powiedzial ze kobieta w ciazy moze byc pewna samej siebie a za partnera reki nie utnie

Do góry