reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ja juz mialam dwa razy toxo mimo ze wyniki dobre byly. Nie wiem po co i w sumie nie pytalam. robie wszystko co mi kaze i tak wszystkie badania robie za free wiec mi to rybka co i ile razy musze robic :)

gratuluję wszystkim udanych wizyt! kasia głowa do góry wszystko będzie dobrze - zobaczysz.
ja na wizytę połówkową wybieram się jutro po południu. jeszcze góra miesiąc chcę pracować i iść na l4. mam nadzieję jutro poznać płeć dziecka bo starsza córka ciągle dopytuje kogo będzie mieć.
jeśli chodzi o wagę to jestem 2 kg do przodu, teraz ważę jakoś 58 kg przy wzroście 170 cm.
ruchy czuję ale dosyć nisko na dole, czyli narazie mam źle ułożone dziecko, ale w pierwszej ciąży też tak miałam. brzuszek malutki :) wczoraj M jak powiedział że za 4 mc będzie nas więcej to nikt nie chciał uwieżyć :)
łożysko też ostanio lekarka mówiła że jest na przedniej ściance i że jest dosyć nisko - okaże się jutro jak jest teraz

Dziewczyny! Ja mam taki straszny zapieprz w pracy że przez ostatni miesiąc to nawet w przerwie nie miałam jak do was zaglądnąć. Ale w końcu mam internet w domu!!!!! hurraaaaa:))) Więc teraz będę z wami już regularnie.
U nas bez zmian. Tak jak wy piszecie (chociaż przeczytałam dzisiaj tylko kilkanaście ostatnich wpisów) ja również czasem czuję ruchy ale nie zawsze. Są dni że wcale nie czuję nic. Ale w środę USG...wychodzi na to że to już będzie połówkowe!!!!! Matko jak ten czas leci.
No to wracam do was:)
Miłego wieczoru!

Bylam dzisiaj w szkole rodzenia. Fajnie bo babeczka wiedzac ze ja planowa cc to prowadzi je tez tak zeby przedstawic mi jak to wyglada u nas w tyskim szpitalu

kasz a w ktorym tyg podejrzewal u ciebie corke ? ja mam jutro polwokowe a w 13 tyg na genetycznym obstawial corke ale kazal sie nie nastwiac wiec uwazam ze dalej mam 50/50 szans

reklama
No mam plan i nie bede chodzila na 3 zajecia na ktorych jest porod naturalny reszta to dla cc o sn opowiada o danym szpitalu o tym co trzeba zabrac jak przygotowac na co my mamy byc przygotowane co mozemy a xo nie nawet co do danego szpitala do torby spakowac.
Szkola rodzenia to nie tylko bole i parcie i sn i cc to porod wiec omawiane sa oba

Do góry