reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Widzicie dziewczyny, co lekarz to inaczej ;) na wszelki wypadek zrobię sobie te kopie :) a moja niunia coś ostatnio się nie rusza, nie czuję nic w brzuszku, trochę się martwię, a usg połówkowe dopiero mam 7.07 :(

reklama
Moniqq dobrze że o tym wspomniałaś bo ja nawet nie pomyślałam, a widzę na stronie że muszę mieć przy sobie oryginał.. uff:-) dzięki wielkie :-)

Moniqq - przy poprzedniej ciązy chcieli ode mnie oryginał grupy krwi - ale najlepiej dopytaj w szpitalu.

Malaja - dzięki za odpowiedz i powodzenia w interesie :) Ja może dojrzeję do swojej decyzji w trakcie macierzyńskiego...

Pisze na stronie szpitala
[h=1]Lista rzeczy potrzebnych do szpitala[/h]dokumenty:

• karta NFZ
  • karta ciąży
  • dowód osobisty
  • wyniki badań wykonywanych podczas ciąży w tym wynik posiewów bakteriologicznych, GBS
  • wynik laboratoryjny grupy krwi
Co najlepsze wszystkie wyniki chcą.. to ciekawe czy nie będą kręcić nosem, że muszą mi skserować wszystkie badania ;]

Sylka pięke to ciasto ale olej dodaje to nie wiem jak wyjdzie bez z tego co pamietam przy najstarszym synu miałam grupę krwi oryginał ze sobą w szpitalu żadnych kopi i ostatnio oglądałam te porody na Polsacie i tam tez babka musiała chopa do domu zawrócić po oryginał wiec lepiej sprawdzić w swoim szpitalu niż pózniej sie wracać

Wogole jaka litania papierów i co oni jeszcze chcą ale przynajmniej nic sie nie zmienia 13 lat temu to samo musiałam miec ze sobą no może bez tej kart NFZ bo nawet nie wiem co to takiego

Patrze u mnie na stronie tez grupa krwi wraz z oznaczeniem Rh ( oryginal) ja robilam prywatnie. Dlatego moj lekarz mowil zeby przypiac co wazniejsze wyniki do karty ciazy a ja to olalam no widzicie forum sie przydaje bo wcale o tym nie myslam

reklama
Ja przypielam do karty i pilnuje ze względu vna swoja rzadką krew i konflikt tez nie myslam ze do szpitala oryginal to niezbędne. Mama ja zawsze robie z gotowanym budyniem bez bialek. Chcialam cos zmienic i mam a olej czekał naszykowany a do tego nie miałam w domu i specjalnie po niego lecialam. Fuck! Ciazowe bezmozgowie. Ciasto sie studzi zobaczymy :D

Do góry