reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Ja mam taką ciążowa skleroze ze. Mi wstyd he mój mąż mówi no ciekawe czy urodzisz i ci to minie tak odrazu.... Jesteśmy na zakupach chowam sok do torebki a potem mowie ze wracam. Bo soku zapomnialam a on jak przecież masz w torebce odechciewa się... :)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
No ja tez mam sklerozę, dziś kupiłam leki na receptę, a na niej była kolejność i dawkowanie. oddalam receptę, wyszłam z apteki i zapomniałam kolejności, musiałam wracać i prosić o wgląd do recepty:)

Ja dzis tez mąkę do lodowki schowalam :D ale ciasto wyszlo spoko. Dalam bardzo duzo jagod a pianka po prostu sie zapadła. No trudno, mąż zavhwycony, ja zaspokoilam swoją zachcianke. Nie jest najgorzej ;) a teraz padlam na lozko i kombinuje jak tu nie zasnac bo troche za wcześnie :D

Dziewczyny widzialam dzisiaj reklame rossmanna i tam byly w promocji wkladki poporodowe wiecie moze czy jest tam wiecej rzeczy nam potrzebnych ? Typu podklady poporodowe , wkladki laktacyjne . niby mam niedaleko ale jakos zawsze nie po drodze do rosmanna

Ja chyba na Gemini zamówię takie rzeczy bo. Maja dobre ceny lepsze niż w rossmanie. Choć teraz mając kartę rossne jak się zarejestruje i zaznaczy ze jest się w ciąży ma. Się specjalne zniżki dodatkowe.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja mam karte rossne z Rossmana i szczerze...to te znizki jakos powalajace nie sa. Czasem sie trafi fajna promocja dla posiadaczy kart ale tak na codzien to bez rewelacji.

Do góry