reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Ja mam taką ciążowa skleroze ze. Mi wstyd he mój mąż mówi no ciekawe czy urodzisz i ci to minie tak odrazu.... Jesteśmy na zakupach chowam sok do torebki a potem mowie ze wracam. Bo soku zapomnialam a on jak przecież masz w torebce odechciewa się... :)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
No ja tez mam sklerozę, dziś kupiłam leki na receptę, a na niej była kolejność i dawkowanie. oddalam receptę, wyszłam z apteki i zapomniałam kolejności, musiałam wracać i prosić o wgląd do recepty:)

Ja dzis tez mąkę do lodowki schowalam :D ale ciasto wyszlo spoko. Dalam bardzo duzo jagod a pianka po prostu sie zapadła. No trudno, mąż zavhwycony, ja zaspokoilam swoją zachcianke. Nie jest najgorzej ;) a teraz padlam na lozko i kombinuje jak tu nie zasnac bo troche za wcześnie :D

Dziewczyny widzialam dzisiaj reklame rossmanna i tam byly w promocji wkladki poporodowe wiecie moze czy jest tam wiecej rzeczy nam potrzebnych ? Typu podklady poporodowe , wkladki laktacyjne . niby mam niedaleko ale jakos zawsze nie po drodze do rosmanna

Ja chyba na Gemini zamówię takie rzeczy bo. Maja dobre ceny lepsze niż w rossmanie. Choć teraz mając kartę rossne jak się zarejestruje i zaznaczy ze jest się w ciąży ma. Się specjalne zniżki dodatkowe.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja mam karte rossne z Rossmana i szczerze...to te znizki jakos powalajace nie sa. Czasem sie trafi fajna promocja dla posiadaczy kart ale tak na codzien to bez rewelacji.

Do góry