reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ja mam karte rossne z Rossmana i szczerze...to te znizki jakos powalajace nie sa. Czasem sie trafi fajna promocja dla posiadaczy kart ale tak na codzien to bez rewelacji.
Bo to weszło 1 czerwca ale żeby z tego skorzystać trzeba od nowa kartę zarejestrować i wybrać ciąża przy rejestracji.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Z ta karta to sie opłaca jak sie chyba często robi zakupy ale mozna dwie karty połączyć tak dziewczyny robiły kiedyś na wątku mam ta kartę jak robię jakieś zakupy w Pl to używam ale szczerze to sie nie orientuje jakie te zniżki są
Sylka ja kupiłam leginsy z new looka porażka wielkie jakieś pod same cycki i krok mam w kolanach dużo lepsze mam z aldi a teraz nosze takie fajne spodnie dresowe w bardzo ładnym kolorze turkusowym

Ja mam z h&m mama i jestem zadowolona fajny materiał jest. Można się zalogować i pokazuje jakie są promocje na co.
W super Pharm. Tez podobnie zrobili można dodać sobie do karty ze jest się mama np teraz omegamed dha za 28zl albo np wszystko z canpol-50%

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

No wlasnie te z kolekcji mama mi jutro przyjda bo zwykle nie dosc ze juz prawie wszystkie podarte to jeszcze guma mnie zaczyna uwierac. Jak będą spoko zamowie wiecej bo ja to spodnie ble, dresy ble tylko te kiecki i tuniki. I jak chlodno jak w tym tyg. To bez leginsow ani rusz. Zauwazylam kolejny dziwny objaw. Wieczorem jak sie klade strasznie ciezko mi sie oddycha i strasznie sapie. Ma ktoś tak?

Rany... z tym sapaniem i ciezkim oddechem to koncowka ciazy mi sie przypomniala, zanim mi sie brzuch nie opuscil. Maz sie ze mnie smial i mowil na mnie "lokomotywa" :)
Teraz jest jeszcze ok ale i na "lokomotywe" przyjdzie pora :)
Bardzo fajnie ze jutro piatek... odsapne sobie w weekend.

Właśnie tez myslalam ze takie akcje to pod koniec. A ja przed snem spokojnie leżę i czuje sie jak ryba ktorej wody brakuje:/ moze przez to ze pompuje mi sie 3 razy wiecej krwi sama nie wiem czy blizniaki az tak znacznie bardziej obciążają organizm. Pytalam dr o puls to powiedziała ze 120 w moim wypadku to norma. Yh ide spać

Ale naprodukowałyście dziewczyny:) Co do grupy krwi to ja zawsze mam oryginał przy sobie dzwoniłam już do punku krwiodawstwa immunoglobulina już czeka na mnie... Ale tak nawiasem to u mnie w poprzedniej ciąży położna mówiła że całą kartę ciąży należy odebrać przed pójściem na porodówkę ale może coś się zmieniło teraz bo ja niestety tego momentu nie doczekałam i miałam tylko badania które sama robiłam... Co do sklerozy to ja teraz strasznie zwieszona jestem wczoraj gotowałam pierogi i dobrze że M poleciał do kuchni bo nie wyłączyłam palnika i woda się dalej gotowała

reklama
Ja sie tez czasem zaspie w nocy śpię na dwóch poduszkach bo mnie brzuch przygniata jeszcze oddycham przepona to dodatkowo obciążam

Do góry