Miniaaa domek super. Sama oglądałam ten projekt nie raz. Uwielbiam takie nowoczesne bryły, ale u nas dom z płaskim dachem by nie przeszedł niestety. Warunki zabudowy nie puszczają
Też mam projekt domku parterowego. Wydaje mi się praktyczniejszy niż piętrowy.
Nie wiem czy kiedykolwiek się wybuduje bo na razie tak jak Kasz wolę mieszkanie w bloku, ale może za dwa trzy lata...
W tym projekcie są super pokoje- idealne wielkości, jest spiżarka- to duży plus, duża szafa w przedsionku...
Brakuje mi tylko garderoby w sypialni. No i ja osobiście chciałabym garaż z wejściem do domu.
Ale projekt piękny...
Powodzenia na wizytach dziewczyny!!
Nattalkuś...sporo kobiet tak ma- tylko się ciesz
Ja mam brzuch naprawdę spory, dziecko rośnie jak należy a waga też stoi w miejscu. To dziwne bo po brzuchu to wyglądam na plus 5 kg
Też mam projekt domku parterowego. Wydaje mi się praktyczniejszy niż piętrowy.
Nie wiem czy kiedykolwiek się wybuduje bo na razie tak jak Kasz wolę mieszkanie w bloku, ale może za dwa trzy lata...
W tym projekcie są super pokoje- idealne wielkości, jest spiżarka- to duży plus, duża szafa w przedsionku...
Brakuje mi tylko garderoby w sypialni. No i ja osobiście chciałabym garaż z wejściem do domu.
Ale projekt piękny...
Powodzenia na wizytach dziewczyny!!
Nattalkuś...sporo kobiet tak ma- tylko się ciesz
Ja mam brzuch naprawdę spory, dziecko rośnie jak należy a waga też stoi w miejscu. To dziwne bo po brzuchu to wyglądam na plus 5 kg