reklama
Katarzyna92
Fanka BB :)
No ja już po wizycie wszystko ok oprócz mojej anemii która się pogłębia
Dostałam kolejne tabletki
Bobas starszy o 4 dni waży sobie 184g no i na pytanie czy widać coś między nogami nie musiałam długo czekać tylko gin przyłożył głowice do brzucha i powiedział że on już jest pewny na 100% i będzie chłopak
kolejna wizyta 6 lipca a za 2 tygodnie połówkowe
M
mama290
Gość
Katarzyna gratki chłopaka ciezko pomylić
kawał dziecka
Moi starsi tez maja swoje towarzystwo w dIelnicy u nas drzwi ciagle chodzą jedni przylaA drudzy wychodzą drażnią mnie te wędrówki ludu bo tutaj po szkole to nic nie dają do jedzeni dopiero na kolacje a ja swoim obiad rowery albo rolki w kółko ktoś sie kręci
Moi starsi tez maja swoje towarzystwo w dIelnicy u nas drzwi ciagle chodzą jedni przylaA drudzy wychodzą drażnią mnie te wędrówki ludu bo tutaj po szkole to nic nie dają do jedzeni dopiero na kolacje a ja swoim obiad rowery albo rolki w kółko ktoś sie kręci
Mama masz racje ale u nas tez niektorzy tak chowaja ze moj jak wroci obiad potem jak gania to czy soczek czy jakiegos cukiera to zabawki na dwor wynosi a niektore dzieci jak wroca ze szkoly to tak lataja do 20stej bez niczego 
reni84
Miniaa super pomysł z tym domem. My oboje wychowywaliśmy się w domu, a teraz mamy małe mieszkanie w bloku i czasami czujemy się jak w klatce. Najgorzej jest latem, bo zimą to faktycznie wygodnie.
Też marzymy o własnym domku
Ester a może w sąsiedztwie też będą małe dzieci i Twoje znajdą nową ekipę do zabawy
Kasiu gratuluję synka. Na anemię podobno bardzo dobrze działa sok z pokrzywy, mojej szwagierce pomógł i jeśli mnie dopadnie to chyba też spróbuję. Pokrzywa ma dużo dobrze przyswajalnego żelaza
Jutro idę na wizytę do gina, miałam iść dopiero 23 ale powiedział, że gdyby mi twardniał brzuch to mam przyjść wcześniej. Ciekawe co mi na to powie. Przez ostatnie dni czułam się okropnie, bolało mnie podbrzusze, twardniał brzuch, nic mi się nie chciało tylko leżałam. Nospa i magnez nie pomagały. Ach jakaś deprecha mnie dopadła. Może jestem panikara, ale wolę wszystko sprawdzić dwa razy przy tej mojej wiotkiej szyjce.
Dzisiaj umówiłam też połówkowe dopiero na 27 czerwca. Mogłabym wcześniej, ale pani w przychodni zaproponowała mi udział w szkoleniu dla lekarzy. Będę robiła za eksponat, ale przy okazji badanie będzie darmowe. Już w tej ciąży wzięłam udział w jednych badaniach klinicznych więc i tym razem mogę, a niech się lekarze uczą. A ja też chętnie posłucham, może takie badanie będzie dokładniejsze.:-)
Też marzymy o własnym domku
Ester a może w sąsiedztwie też będą małe dzieci i Twoje znajdą nową ekipę do zabawy

Kasiu gratuluję synka. Na anemię podobno bardzo dobrze działa sok z pokrzywy, mojej szwagierce pomógł i jeśli mnie dopadnie to chyba też spróbuję. Pokrzywa ma dużo dobrze przyswajalnego żelaza
Jutro idę na wizytę do gina, miałam iść dopiero 23 ale powiedział, że gdyby mi twardniał brzuch to mam przyjść wcześniej. Ciekawe co mi na to powie. Przez ostatnie dni czułam się okropnie, bolało mnie podbrzusze, twardniał brzuch, nic mi się nie chciało tylko leżałam. Nospa i magnez nie pomagały. Ach jakaś deprecha mnie dopadła. Może jestem panikara, ale wolę wszystko sprawdzić dwa razy przy tej mojej wiotkiej szyjce.
Dzisiaj umówiłam też połówkowe dopiero na 27 czerwca. Mogłabym wcześniej, ale pani w przychodni zaproponowała mi udział w szkoleniu dla lekarzy. Będę robiła za eksponat, ale przy okazji badanie będzie darmowe. Już w tej ciąży wzięłam udział w jednych badaniach klinicznych więc i tym razem mogę, a niech się lekarze uczą. A ja też chętnie posłucham, może takie badanie będzie dokładniejsze.:-)
ewelisia85
Katarzyna gratulacje 
M
mama290
Gość
Reni ja tez z bliźniakami zgodziłam sie zeby sie pouczyli na połówkowym i to był ostatni raz baba była tak lewa ze mój jej aż coś odwarknal w końcu powiedziała ze nóżek nie widzi naciskała mi na brzuch czułam sie pózniej jakby mnie drzwi przygniotły teraz biore udział w badaniu ale tylko łykam tabletki nic ponad to rozumiem ze musza sie uczyć ale nich sobie to robią na kimś innym
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
I chlopaczek super Katarzyna gratuluje
reklama
kasz
Listopadowa mama :)
Ja tez po wizycie jest wszystko ok. Bedzie dziewczynka jestem przeszczesliwa