reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Mama mnie poinformowała babka, że badanie będzie przeprowadzał doświadczony lekarz, a pozostali tylko będą się przyglądać. I mam nadzieję, że tak będzie, bo inaczej powiem, że się nie zgadzam

Kasz super gratulacje :) ja w środę mam wizytę i mam nadzieje ze dowiem się już na 100% co będzie bo na usg genetycznym babka powiedziała ze na 90% dziewczynka i że na pewno to powie nam na polowkowym.

Reni ja sie sama zgodziłam bo myślałam ze to będzie ktoś kto już to robił a tubtaki szczawik i na pierwszy rzut bliźnięta mnie sie pytała jak ma ich zmierzyć cyrk był
Katarzyna lepszy byłby burak na surowo i koniecznie z czymś kwaśnym bo sie lepiej wchłania żelazo ja pije od czasu do czasu sok w smaku nawet może byc widzę ze u nas duO dziewczynek wojny nie będzie :)
Kasz gratki :)

Katarzyna, kasz gratuluje poznania płci waszych maluszków. :happy:

Miałam dziś też zestaw badań z USG w składzie.U mnie płci nie widać ale maleństwo wygląda dobrze.Wszystko ma w normie tylko znów tyłkiem się wypieło na badaniu.Śmiejemy sie z moim ,że jest wstydliwe albo nie lubi lekarzy. :-)
I jeszcze apropo skanów w UK. mama290 - to ty mówiłaś mi, że przysługują tylko dwa skany na całą ciążę, chyba, że dzieje się cos złego ze zdrowiem matki lub dziecka. Ja jestem zdrowa i mam się dobrze i dziś miałam drugi skan w szpitalu a jeszcze jeden w tym miesiącu mam w tym szpitalu (połówkowy ) a ile do końca to nie wiem ale w związku z tym nie zgadzam się, że przysługują tylko dwa - na pewno nie tutaj gdzie mieszkam. :-):-) U mnie jest jakoś inaczej i bardzo mnie to cieszy. :-)

Kasz gratuluję córeczki
Katarzyna gratuluję synka, zrezygnuj z kawy i herbaty bo to utrudnia wchłanianie żelaza, pamiętaj o czerwonym mięsie, czy żółtku jaja, co do buraków to pomaga, ale tylko sok, oby kolejne wyniki były lepsze

reklama
Dzięki dziewczyny za rady na pewno skorzystam z nich bo może przez to też mam taką białą karnację i tylko tak sobie to tłumaczę za każdym razem jak ktoś mówi że blada jestem...

Do góry