reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
ja jeszcze nie buduję. do połowy przyszłego roku chcemy działkę kupić ( może uda się wcześniej ) co do samego budynku już kiedyś pisałam że będziemy budować własnym nakładem bez pomocy banku więc pewnie będzie to trochę trwało ale mieszkać mamy gdzie więc się nie przejmujemy. budować będziemy pod Wejherowem. dziś znalazłam świetne działki budowlany 1000 m 13 km od Wejherowa. w bardzo atrakcyjnej cenie ( więc może uda się szybciej działkę kupić )

a oto projekt Projekt domu Zx53. Nowoczesny dom parterowy z funkcjonalnym wnętrzem, 3 sypialnie i duży taras.

mnie od zawsze marzył się parterowy domek. wszystko na jednym poziomie bez skosów itp. jak dla mnie dom marzeń :-) czekam na wasze opinie :-)

Ja na pewno 4 kg na plusie ale chyba same piersi waza po kg jak Noe więcej. Wszyscy pierwsze co zauważają to mój biust jak jeszcze urosnie to mi kręgosłup kleknie.
Piękne te psiaki ale ja jednak wole te krótkowłose owczarki. Za moim bardzo tesknie i wyplakalam morze lez jak trzeba było go uśpić :(

u mnie też chyba po 1 kg w każdy cycek poszło. brzucha prawie w ogóle nie mam. ciągle wyglądam jak bym wzdęcie miała. z jednej strony mnie to denerwuję ale z drugiej cieszę się że jeszcze nie muszę się męczyć z dźganiem ogromnego brzucha

Minia ja jestem pod wrażeniem domku... taki dom to marzenie a co do budowy nie ma co się przejmować moja mama nakładem własnym 11 lat budowała dom ale jak twierdzi przynajmniej na stare lata coś ma nie musi się kisić w bloku...

Domek super sama kiedys myslalam o podobnym ale niestety warunki dzialki dluga i waska nie pozwalaly nam na domek parterowy .... miniaa a czym zajmujesz sie na codzien pracyjesz? Bo maz rozumiem ze zagranica gdzies?

Ja na plusie okolo 2.5 kg brzuszek mi sie pokazuje :-). ..

Minia każdy dom lepszy niż mieszkanie ja nie lubię parterowych np wole piętrowe teraz mamy drewniany bo taki chciałam i byłam ograniczona bo plan zagospodarowania przewidywał zabudowę willawa czy jakoś to sie tam zwie dom na wakacje 250 m bo nie mozna mniejszego działka była strasznie droga bo jest zaraz jezioro ale to takie nasze miejsce i zawsze tam chciałam miec coś swojego ale to nasz drugi wczesniejsY pobudowałam miał byc dom marzeń ale sprzedałam kosztował mnie pół głowy siwych włosów sąsiedzi straszni ciagle coś sie działo i dałam sobie spokój teraz już nie szleje planuje z głowa nie wymyślam jakiś umywalek szklanych bo to wszystko sie nadaje jest prosty góralski dom drewniany tyle tylko ze duZy moja rada podstawa dobra sprawdzona ekipa bo be tego to tylko stres sie zostaje
Ja mam na plusie 9 kg z czego połowa to cycki miałam b a teraz dd spiekalam sie dziś na raka nawet nie wiem kiedy całe ramiona i twarz czerwona i mnie piecze

Ja z kolei wole mieszkanie... Od dziecka jestem przyzeyczajona do bloku i chyba nie odnalazlabym sie w domu, chociaż lepiej jest zamienic mieszkanie na dom niz odwrotnie. Nie powiem ze nie wzdycham czasem na widok ladnego domku z jasna elewacja i grafitowym dachem ;)) ale realnie myslac to mnie dla mnie -nie na mojego lenia;) ale Jak to sie mowi nigdy nie mow nigdy moze kiedys przestane byc taka wygoda ale poki co wystarczy mi mieszkanko w bloku.

Co do wagi to do poprzedniej wizyty nie przytylam nic. W domu sie nie waze bo moja waga inaczej wazy niz u gina i wole miec odniesienie do jednej. Dzis mam wizyte i okaze sie ile mi kg wskoczylo ;) i jak zwykle przed wizyta noc nie przespana. Wolalabym miec te 3 usg na ciaze a tak co miesiac sie stresuje. Niby nie mam czym bo naprawde wsxystko jest ok a jednak jakos te wizyty przezywam...

reklama
Kasz widzę że masz to samo co ja do 1 nie mogłam zasnąć a już od godziny na nogach bo muszę do położnej zadzwonić że przyjadę na wizytę żeby mnie wliczyła w kolejkę... i oczywiście stres czy wszystko jest ok...

Ostatnia edycja:
Do góry