reklama
Katarzyna92
Fanka BB :)
Ta służba zdrowia masakra po godzinie czasu położna odebrała w końcu tel...
Ostatnia edycja:
Kasz, Katarzyna trzymam kciuki za Wasze wizyty, czekamy na dobre wieści
miniaaaa projekt domku śliczny, połączenie tradycyjności z nowoczesnością i inny niż większość stawianych domków
Ja mam 0,5 kg na plusie co niby mnie cieszy, ale wiem, że macica+łożysko+płyn owodniowy+piersi to jednak więcej, więc jest to kosztem mnie samej a że jestem szczupła to sama nie wiem czy to dobrze, że tylko tyle, w piątek mam wizytę i dowiem się co o tym sądzi mój lekarz.
miniaaaa projekt domku śliczny, połączenie tradycyjności z nowoczesnością i inny niż większość stawianych domków
Ja mam 0,5 kg na plusie co niby mnie cieszy, ale wiem, że macica+łożysko+płyn owodniowy+piersi to jednak więcej, więc jest to kosztem mnie samej a że jestem szczupła to sama nie wiem czy to dobrze, że tylko tyle, w piątek mam wizytę i dowiem się co o tym sądzi mój lekarz.
Sylka87
Fanka BB :)
hej dziewczyny na mazurach odciełam się pod telefonu odpoczełam na maxa. Pogoda boska, w tamtym miejscu upał nie dokuczał, trochę musneło mnie słońce ale spod filtru więc delikatnie. Jezioro w miarę ciepłe ale się nie kąpałam, tyle co do kolan i chlapanie wodą. To było dla mnie trudne do przeżycia bo kocham pływać. Cudowny długi weekend.
Jak jechałam trochę się stresowałam bo miałam jakies pobolewanie w dole takie bardzo stłumione nawet raczej to nie ból a pewnie to rozciąganie ale dość stresujące i długotrwałe. Przeszło po nospie i cały wyjazd było ok. Wymioty mi odpuściły już w miarę bo tylko raz dziennie i to nie wszystkim co zjadłam więc i zauważyłam +2 na wadzę. Bardzo dobrze mi zrobił ten wyjazd. Jak wracałam podczytywałam co tam u Was. Pewnie sporo przegapiłam postaram się nadrobić. Kinia to straszne z tym włamaniem, mam nadzieje ze to już koniec i udało się ich odpędzić. Co do żylaków to ja mam jeden duzy z przed ciąży ale dr powiedziala dawno temu żebym się nim zajeła jak urodze bo inaczej wróci. I tak zrobie. Linei Nigra nie mam zobaczymy czy się pojawi. Minia piękny projekt zazdroszczę!! Mam nadzieję ze nam się uda chociaż do własnego mieszkania przeprowadzić bez kredytu. A na koniec chciałam się pochwalić prezentem dostałam super zestaw kosmetyków naturalnych głównie z oleju arganowego. Bezpiecznych w ciąży o bardzo delikatnym zapachu i ponoć skuteczne... zobaczymy.. NOVA Kosmetyki | GOArgan+ pierwsze o nich słyszę ale skład wygląda zachęcająco. Zobaczymy Powodzenia dziewczyny na dzisiejszych wizytach!!!
Jak jechałam trochę się stresowałam bo miałam jakies pobolewanie w dole takie bardzo stłumione nawet raczej to nie ból a pewnie to rozciąganie ale dość stresujące i długotrwałe. Przeszło po nospie i cały wyjazd było ok. Wymioty mi odpuściły już w miarę bo tylko raz dziennie i to nie wszystkim co zjadłam więc i zauważyłam +2 na wadzę. Bardzo dobrze mi zrobił ten wyjazd. Jak wracałam podczytywałam co tam u Was. Pewnie sporo przegapiłam postaram się nadrobić. Kinia to straszne z tym włamaniem, mam nadzieje ze to już koniec i udało się ich odpędzić. Co do żylaków to ja mam jeden duzy z przed ciąży ale dr powiedziala dawno temu żebym się nim zajeła jak urodze bo inaczej wróci. I tak zrobie. Linei Nigra nie mam zobaczymy czy się pojawi. Minia piękny projekt zazdroszczę!! Mam nadzieję ze nam się uda chociaż do własnego mieszkania przeprowadzić bez kredytu. A na koniec chciałam się pochwalić prezentem dostałam super zestaw kosmetyków naturalnych głównie z oleju arganowego. Bezpiecznych w ciąży o bardzo delikatnym zapachu i ponoć skuteczne... zobaczymy.. NOVA Kosmetyki | GOArgan+ pierwsze o nich słyszę ale skład wygląda zachęcająco. Zobaczymy Powodzenia dziewczyny na dzisiejszych wizytach!!!
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Kasz mi się pozmienialo odkąd mam dziecko. Cudownie byłoby wyjść na ogród rozłożyć swój basen zrobić placyk zabaw i nie martwić się czy jedzie auto czy jakiś obcy nie zbliża się za bardzo do mojego dziecka. Do tego piesek ladnh trawnik hamaczki NK żyć nie umierać. Fakt domek to nie same przyjemności ale ja zawsze w domu mieszkalam a teraz nie stać nas było na własny kat w postaci domu wiec mamy mieszkanie
moze nie ze normalne, ale tak bywa ;-) ja poprzednie ciaze skonczylam pierwszą na -1, drugą na +0,4kg. w tym momencie jestem w 17tyg, a wagowo -1kg. jesli dziecko sie normalnie rozwija to nie ma sie czym martwic...Kurcze a u mnie dalej kilogram na minusie (przed ciążą 57 kg), to normalne? Zaczynam się zastanawiać czy tak może być, bo to już 20 tydzień sie zaczyna
mi sie udalo w sobote podgladnac malucha. grypa mnie rozlozyla, zaden lekarz nic nie chcial przepisac, wyslali mnie do szpitala na ginekologie, tam mialam extra usg, wszystko z malym ok no i dostalam jakies leki. dzis juz o niebo lepiej
reklama
kasz
Listopadowa mama :)
Mamba masz racje pod tym wzgledem to same plusy moze kiedys sie przekonamy ale wiekszosc znajomych ktorzy z bloku przeprowadzili sie do domu wracaja na stare smieci bo nie sa przyzwyczajeni do tylu obowiazkow. Moze jak bedziemy kiedys miec drugie dziecko to zmienie zdanie bo w naszym m moze byc ciasno w czworke
natalkus a co lekarz na to? Ja sie nie martwie tym ze narazie nie przybieram bo nie naleze do szczuplych osob wiec ogolnie mniej powinnam przytyc niz chudzinki.
natalkus a co lekarz na to? Ja sie nie martwie tym ze narazie nie przybieram bo nie naleze do szczuplych osob wiec ogolnie mniej powinnam przytyc niz chudzinki.