reklama
Sylka87
Fanka BB :)
Kachha super. Ewel udanego urlopu. Licze ze niebawem tez cos poczuje. Ja dziś znow u dentysty wrrrr. Ale jak mus to mus. A jutro wieczorem jedziemy na mazury. Cudownie pogoda mega. Szkoda ze na kąpiel w jeziorze nie mam co liczyć. Sama lubie nawet bardzo zimną wodę ale dwóm pasażerom na pokladzie nie bede fundowac takich atrakcji. Ale chyba latem jak woda ciepla mozna kąpać sie w morzu czy jeziorze?
hej :-) ja wiedziałam że dziś będzie dzień dobrych wieści!!!
ja dziś nawet trochę lepiej się poczułam więc zrobiłam pranie, opieliłam w ogródku kwiatki poszłam na spacer synkiem do lasy a później jeszcze na rower.
on biedny dalej ma rozwolnienie. mam nadzieję że jutro już będzie lepiej....
ja dziś nawet trochę lepiej się poczułam więc zrobiłam pranie, opieliłam w ogródku kwiatki poszłam na spacer synkiem do lasy a później jeszcze na rower.
on biedny dalej ma rozwolnienie. mam nadzieję że jutro już będzie lepiej....
Katarzyna92
Super że wszystkie wizyty poszły pomyślnie Ja dziś odczuwam mój kręgosłup i straszne zmęczenie upałem
Sylka ja nie wyobrażam sobie w lecie nie wejść chociaż po kostki czy kolana do wody ale my przeważnie w lecie jezdzimy na baseny bo wsumie nie daleko domu mam zalew ale co do jego czystości mam wątpliwości...
Sylka ja nie wyobrażam sobie w lecie nie wejść chociaż po kostki czy kolana do wody ale my przeważnie w lecie jezdzimy na baseny bo wsumie nie daleko domu mam zalew ale co do jego czystości mam wątpliwości...
finkemma
Nie wiem jak to jest z tym moczeniem sie w morzu czy jeziorze. Ale ja pewnie wejde na brzegu poleze troche. Chyba ze gdzies wyczytam ze nie wolno. No i stawiam na morze.
ja myślę, że kąpiel w morzu nie powinna zaszkodzić
przy takiej pogodzie jak dzisiaj to już mi się zaczyna marzyć
a do urlopu jeszcze dwa miesiące
poza tym przy tych temperaturach zaczynam się czuć faktycznie jak kobieta w ciąży
przyniosłam do domu zakupy i zasapałam się jak lokomotywa
miłego dnia!
przy takiej pogodzie jak dzisiaj to już mi się zaczyna marzyć
a do urlopu jeszcze dwa miesiące
poza tym przy tych temperaturach zaczynam się czuć faktycznie jak kobieta w ciąży
przyniosłam do domu zakupy i zasapałam się jak lokomotywa
miłego dnia!
angoba
Odebrałam wynik Nifty - ZDROWA dziewczynka !!!!!
Ufff.... ulga i przeogroooooomne szczęście Mam nadzieję, że to już koniec "sensacji" w tej ciąży. Czekamy na Hanię
Oddałam dziś krew na badania, w piątek wizyta u gina "zastępczego" - ale może będzie USG, zobaczymy. Na pewno dostanę skierowanie na połówkowe.
Moniqq - ja też uwielbiam Grycana (bakaliowe są naj, naj...) ale 7 gałek - szacun !
Kinia - gratuluję dobrych wiadomości po badaniu.
Sylka - ja w poprzedniej ciąży pływałam w morzu - nic mi nie było. Udanego urlopowania. Kocham Mazury, szczególnie z perspektywy łajby.
Ufff.... ulga i przeogroooooomne szczęście Mam nadzieję, że to już koniec "sensacji" w tej ciąży. Czekamy na Hanię
Oddałam dziś krew na badania, w piątek wizyta u gina "zastępczego" - ale może będzie USG, zobaczymy. Na pewno dostanę skierowanie na połówkowe.
Moniqq - ja też uwielbiam Grycana (bakaliowe są naj, naj...) ale 7 gałek - szacun !
Kinia - gratuluję dobrych wiadomości po badaniu.
Sylka - ja w poprzedniej ciąży pływałam w morzu - nic mi nie było. Udanego urlopowania. Kocham Mazury, szczególnie z perspektywy łajby.
ewelisia85
Angoba super wieści pewnie skakacie teraz z radości
reklama
Cześć dziewczyny!
Potrzebuję porady albo uspokojenia.
Od nocy dokuczają mi bóle brzucha. Do wytrzymania, ale dość silne. Nie kłucia, tylko takie "mulenie".
Nospa jedna nie dała nic.
Myślicie, że to rozciągająca się macica? Powinnam się martwić?
Wczoraj miałam intensywny dzień więc to też mogło mieć wpływ.
Potrzebuję porady albo uspokojenia.
Od nocy dokuczają mi bóle brzucha. Do wytrzymania, ale dość silne. Nie kłucia, tylko takie "mulenie".
Nospa jedna nie dała nic.
Myślicie, że to rozciągająca się macica? Powinnam się martwić?
Wczoraj miałam intensywny dzień więc to też mogło mieć wpływ.