reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Dzien dobry mamuski Wstaje sie przyszykowa ma ten scan az spac nie moge przez to wszystko bo czlowiek mysli ja wiem ze pisalyscie ze ta infekcja to nic takiego ale ja to denerwuje i martwie sie o wszystko. Napisze potem co mi powiedzieli

Hej ja na urlopie w Krakowie wiec odpoczywam troszke i nie zawsze jest czas na pisanie ale pozdrawiam wszystkie dziewczynki .
Ja ogolnie mam sie ok ale czuje pachwiny i brzuch przed wyjazdem bylam u doktorki pow ze macica sie rozciaga i tak moge czuc. Zlecila badanie moczu i posiew na wszelki wypadek ale wszystko wyszlo dobrze.
Poczulam wczoraj pierwsze ruchy ale takie ktorych juz jestem pewna ze to one:-))

witam w ten słoneczny dzień, przynajmniej u mnie taki jest :) wieści nie mam zbyt dobrych :( wczoraj byłam na wizycie u Pani dr. i wynik tarczycy nie jest zbyt dobry :( jadę zaraz do endokrynologa :( zobaczymy co on powie, wychodzi mi nadczynność. mam być spokojna jak to mówiła Pani dr a wszystko będzie dobrze. OBY!! mówiła że tsh może przez to spadło że jestem osobą szczupłą i dosyć dużo wymiotowałam, zeszłam z wagi 2,5 kg. na tą chwilę jeszcze jestem trochę do tyłu. do wagi sprzed ciąży brakuje mi prawie kg. na usg główki wyszło też coś niepokojącego - jakaś czarna plamka - jakiś róg czy coś w tym stylu ale nie pamiętam za bardzo bo byłam tak zestresowana tą tarczycą już. wiecie co to może być? niby jest w normie ale trochę mnie to niepokoi :(

Hej mamuśki :) u mnie z czasem też kiepsko nasi znajomi z PL wprowadzają się teraz piętro niżej nas tu w DE :D będe miała gdzie w końcu na kawkę chodzić :D i tak im pomagamy mąż na rano więc śpie do 10 :) później trzeba się ogarnąć zrobić obiad i tak czasu brakuje. Tak bym chciała żeby juz był 9 czerwiec nie mogę się doczekać wizyty

kiniasw daj znać jak już będziesz po :)

ewel87 GRATULACJE :) :)

Ja juz po jednak nie zrobili mi dopochwowego scanu tylko normalny. Szyjka ok jajnik prawy powiekszony ale to ponoc normalne, lewy ok. Dzidzia ma 79.8 mm wiec rosnie maluszek :-) wszystko jest ok . Polozna powiedziala ze moj bol w mogl sie pojawic przez dlugie siedzenie w pracy ... jeszcze jutro wyniki z moczu i zobaczymy co to za infekcje mam. Wydawalo mi sie ze nie mozna tobic scanow tak czesto bo przeciez ostatni mialam 19.05 a polozna powiedziala ze taki zwykly scan dziecku nie szkodzi czy wy tez sie z tym zgadzacie?

Ona u nas tez zimno pada wogole pogoda jak w jesieni....

Patrizia fajnie masz znajomi z pl ja to mam tu dwie takie wporzadku kolezanki reszta polek z mojej okolicy tu w uk to wole nie mowic ...

reklama
U nas tez pogoda do bani:( próbuje Was nadrobic ale to nie jest wcale takie proste..jednak 3 tygodniowy urlop to sporo stron do zytania wiec odpuscilam po około 15stej....:( postaram się teraz być na biezaco;)

Tak zapytam jeszcze w ramach nieobecności czy podjął się już ktoś założenia wątku zamkniętego?

Do góry