reklama
finkemma
Fanka BB :)
Katchacha wspolczuje i wyobrazam sobie jak sie teraz zamartwiasz. Mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze.
jak dobrze przeczytać dobre wieść od południa. choć ja od początku wiedziałam że wszystko jest ok.
kacha nie martw się myśl pozytywnie :-) będzie dobrze.
u mnie ciąg dalszy jelitkowski u synka więc szału nie ma. ja mam całodniowe mdłści i ogólnie nie fajnie...
kacha nie martw się myśl pozytywnie :-) będzie dobrze.
u mnie ciąg dalszy jelitkowski u synka więc szału nie ma. ja mam całodniowe mdłści i ogólnie nie fajnie...
Właśnie skontaktowałam sie z położną obecnie jest na urlopie w PL ale powiedziała żebym dała jej znać 8 czerwca bo tak wraca więc mam nadzieje że mnie przygarnie pod swoje skrzydła bo tak to bym mi chyba od razu powiedziała ze nie ma już miejsc więc jestem dobrej myśli
M
mama290
Gość
Kinia częste usg nie ma żadnego wpływu na dziecko ważne ze wszystko w porządku pogoda pod psem tylko spać moi starsi już sami chodzą do szkoły córka ma bardzo blisko a syn jeździ ze swoim kolega bo szkole ma w drugim końcu miasta ale za to moi szantrapisci chcą wykończyć mnie od dwóch dni
Wiolinka30
Będę mieć dwa USG w odstepie 3 dni 17 czerwca w UK a 20 czer. w Polsce i nie wierze w szkodliowśc. Poza tym to jednorazowy przypadek. Ja chcę mieć dwa połowkowe bo tu coś się zawodze póki co. Chcę mieć porównanie. Nie zamierzam potem robić dwóch USG w tak małym odstepie. Tylko raz. Tutaj ciągle mnie rzucają po różnych szpitalach, róznych połoznych. Moja jest na urlopie i byłam u innej w zastepstie,niby ok ale wolałabym swoja a ja tu ciągle za przeproszeniem inne geby widze i nikt nic nie wie. Zgubili moje wyniki TSH. Znowu. W Polsce mój gin przynajmniej zna mój organizm od A do Z to mu ufam. Dobrze że mam pozytywne nastawienie i cierpliwość bo mało brakowało a bym im awanture wczoraj zrobiła.
jestem już po wizycie u endokrynologa. moja tarczyca jest lekko powiększona ale powiedział że w granicach normy że nic się z tym złego nie będzie dziać. żadnych guzków nic nie wykryło usg. pobrali mi badania na powtórzenie tsh i jeszcze kilka innych badań. zarówno wyniki jak i dalsze zalecenia dostane pocztą. będzie też informacja kiedy ma być nastepna wizyta bo lekarz mówi że trzeba to obserwować bo nie wykluczone że pod koniec ciąży będę musiała brać hormony aby dziecku nic nie brakowało. mówił że to co jest na chwilę obecną to dziecku na całe szczęście nic nie zagraża - także w tej kwesti jestem chwilowo spokojniejsza. zobaczymy co w przyszłym tygodniu dostanę za wieści.
reklama
finkemma
No super dobre wiesci