reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Finkemma wiesz ja jestem bardzo słaba, niestety jem już mniej (dużo owoców) a to chyba nie jest wystarczające, w środę robię badania zobaczę czy wszystko jest ok.
Kinia nie martw się, ciąża to nie choroba, ale jednocześnie stan bardzo wyczerpujący a nasze organizmy są znacznie słabsze, dziewczyny mają rację, lepiej teraz wyleczyć wszystko, żeby przy porodzie nie było niespodzianek.

Kinia tego to nie dojdziesz gdzie coś złapała ja w całym swoim życiu chyba tylko 3,razy miałam infekcje pęcherza i nigdy w ciąży a ocet możesz o ile nie wypijesz całej butelki duszkiem :) ja połówkowe mam 25 tez trochę czekania mi zostało

A ja wizyta dopiero za tydzien we wtorek czeka mnie glukoza a pozniej za 4 tyg połówkowe mój bąbel jakiś ostatnio cichutki mam nadzieje ze wszystko tam u niego oki :)

Kiniasw nie wiem czy ocet można ale ja wczoraj zjadłam kuleczki śledziowe w zalewie octowej i jakbym mogła to bym całą tą zalewe wypiła tak mi smakowała :p :p

Ja mam miesiąc cały zawalony wizytami i badaniami za tydzień wizyta u gina później 22 połówkowe a dwa dni później wizyta u endokrynologa:) Ja mam dzisiaj ochotę na jakieś ciasto z owocami i coś czuję że dzisiaj sobie nie odpuszczę:D:)

w ciąży wszystko można tylko z umiarem :-) a ocet najlepiej jabłkowy ( bardzo zdrowy i posiada dużo witamin i mikroelementów )

kina infekcja to nic strasznego :-) za to nie leczona może mieć poważne konsekwencje dla Ciebie i twojego dziecka

mama poproszę o ten link tylko niech to będzie coś fajnego :-) ja po prostu nie wiem od czego zacząć. więc poleć mi takie które będą dobrze chłonąć i są przyjazne dla dziecka. kupować będę dopiero po połówkowym też mam jakoś koło 20 czerwca

Nie no calej butelki to nie tylko pate lyzek haha wogoke to mam mega ochote na ocet codziennie mogla bym jesc ogorki i sledzie w occie plus musztarda :-)

reklama
Do góry