reklama
Finkemma wiesz ja jestem bardzo słaba, niestety jem już mniej (dużo owoców) a to chyba nie jest wystarczające, w środę robię badania zobaczę czy wszystko jest ok.
Kinia nie martw się, ciąża to nie choroba, ale jednocześnie stan bardzo wyczerpujący a nasze organizmy są znacznie słabsze, dziewczyny mają rację, lepiej teraz wyleczyć wszystko, żeby przy porodzie nie było niespodzianek.
Kinia nie martw się, ciąża to nie choroba, ale jednocześnie stan bardzo wyczerpujący a nasze organizmy są znacznie słabsze, dziewczyny mają rację, lepiej teraz wyleczyć wszystko, żeby przy porodzie nie było niespodzianek.
M
mama290
Gość
Kinia tego to nie dojdziesz gdzie coś złapała ja w całym swoim życiu chyba tylko 3,razy miałam infekcje pęcherza i nigdy w ciąży a ocet możesz o ile nie wypijesz całej butelki duszkiem ja połówkowe mam 25 tez trochę czekania mi zostało
A ja wizyta dopiero za tydzien we wtorek czeka mnie glukoza a pozniej za 4 tyg połówkowe mój bąbel jakiś ostatnio cichutki mam nadzieje ze wszystko tam u niego oki
Kiniasw nie wiem czy ocet można ale ja wczoraj zjadłam kuleczki śledziowe w zalewie octowej i jakbym mogła to bym całą tą zalewe wypiła tak mi smakowała
Kiniasw nie wiem czy ocet można ale ja wczoraj zjadłam kuleczki śledziowe w zalewie octowej i jakbym mogła to bym całą tą zalewe wypiła tak mi smakowała
Katarzyna92
Fanka BB :)
Ja mam miesiąc cały zawalony wizytami i badaniami za tydzień wizyta u gina później 22 połówkowe a dwa dni później wizyta u endokrynologa Ja mam dzisiaj ochotę na jakieś ciasto z owocami i coś czuję że dzisiaj sobie nie odpuszczę
w ciąży wszystko można tylko z umiarem :-) a ocet najlepiej jabłkowy ( bardzo zdrowy i posiada dużo witamin i mikroelementów )
kina infekcja to nic strasznego :-) za to nie leczona może mieć poważne konsekwencje dla Ciebie i twojego dziecka
mama poproszę o ten link tylko niech to będzie coś fajnego :-) ja po prostu nie wiem od czego zacząć. więc poleć mi takie które będą dobrze chłonąć i są przyjazne dla dziecka. kupować będę dopiero po połówkowym też mam jakoś koło 20 czerwca
kina infekcja to nic strasznego :-) za to nie leczona może mieć poważne konsekwencje dla Ciebie i twojego dziecka
mama poproszę o ten link tylko niech to będzie coś fajnego :-) ja po prostu nie wiem od czego zacząć. więc poleć mi takie które będą dobrze chłonąć i są przyjazne dla dziecka. kupować będę dopiero po połówkowym też mam jakoś koło 20 czerwca
reklama