reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
No cos wyjatkowy spokoj dzis tutaj :) ja niestety nie dalam rady zapisac sie na ten tydzien na usg 11go mam wizyte to moze cos podejrzymy a jak nie to na 18 sie zapisze na nasza rocznice :)
Moje malenstwo dzis tak szalalo po obiadku ze nawet jak moja mamuska sluchala to mowi ze slyszala jak tam buszuje :)
Ja tez juz ide nyny bo rano na wyniki u nas dzis caly dzien bylo tak duszno i nareszcie burza kocham takie swieze powietrze :)

Dziewczyny ja dzisiaj przesadziłam z lodami, w grycanie była promocja na dzień dziecka i sobie pofolgowałam, 7 gałek.. trochę przesadziłam :) jakoś bez sił dzisiaj, kiedy przyjdzie ta energia..eh :)

Słuchałm dziś bicia serduszka mojego bąbla. :) U położnej byłam. Bije idealnie - to słowa położnej. :-) I już mi skrzydła urosły. Tak niewiele a cieszy. :rofl2:
A gdzie wy się podziewacie dziewczyny? Cichutko tu.

reklama
Cześć dziewczyny:) wróciłam z urlopu wiec od jutra zaczynam was nadrabiac:) ☺jutro mam polowkowe i zobaczę czy potwierdzi się płeć mojego dziecia:) póki co niby chlopak:)

Do góry