reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Czesc ja wlasnie czekam na kolejna wizyte u GP. A jutro scan. Czuje sie lepiej po weekendzie i po leniuchowaniu .... chyba siedzenie w pracy przed kompem na mnie zle wplywa bo wczoraj chcialam sobie poszperac na kompie odnosnie wozkow i po 10 min wszystko znowu zaczelo mnie bolec plus zawroty glowy i chec wymiotow

Wyciągnęłam dziś ubrania ciążowe i .... muszę kupić nowe !!!! :( Spodnie mi lecą z tyłka... czyli jednak mniej przytyłam niż w poprzedniej - muszę z ciekawości porównać książeczki ciążowe.
Planów poza zakupami online brak, no może troszkę ogarnę dom, w środę mam badania labo a w piątek gina. Taki plan na ten tydzień.

Wszystkiego naj dla naszych maluszków - tych w brzuchu i tych poza nimi :)

Hejka mi po weekendzie ciezko was nadrobic :) ja mialam bardzo intensywny weekend w sb nalazilam sie za kiecka ale kupilam nareszcie :) M buty mlodemu koszule pozniej u moich rodzicow grill w deszczu :) w ndz cala z tesciami pojecjechalismy w gory do Karpacza i z mlodym do Western City ale mial zabawe no i na koniku musial pojezdzic bo to kocha :)
Wogole na Sniezce i w kotlinie jeszcze snieg lezy masakra ale bylo goraco :) wrocilismy po 20 i zaraz padlam :)
Ja dzis pazury a jutro fryzjer bo trzeba sie do ladu doprowadzic przed tym weselem :)

Ja już nie mogę się doczekać wizyty ale jeszcze tydzień szybko zleci w środę muszę iść też zrobić badania modle się tylko żeby mi znowu anemia nie wyszła...:( Ja dzisiaj w planach zakupy bo otworzyłam szafki w kuchni a tam mało co więc zaraz zabieram się za robienie listy i w drogę a czuje że już jest tak ciepło na polu że nie bardzo mi się chce:(

Ostatnia edycja:
Trzesa mi sie rece co to moze znaczyc? Spadek cukru? Ogolnie squwazylam ze jak jem bardziej kalorycznie czuje sie lepiej mam wiecej sily i nie jest mi slabo.

reklama
Ja juz w domu okazalo sie po badaniu moczu ze mam duzo bialych i czerwonych krwinek mam jakas infekcje wyslali probki do laboratorium co dokladnie to jest zeby mogli zaczac mnie leczyc a ze jestem w ciazy bedzie to troche ciezkie.... jutro mam scan szyjki a w srode wyniki badan co mi jest. Jeny mam nadzieje ze to nie zaszkodzi dziecku tak sie boje...m

Do góry