reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
no tu w Niemczech tak robią w granicach 22- 24 tygodnia ale może uda mi się pod koniec tygodnia udac do PL to zaraz smigne do swojego gina niech patrzy czy tam wszystko na pewno dobrze :)

przysługują 3 darmowe ale ja na każdej wizycie robie sobie USG dla swojego spokoju :) a dopiero teraz bede dzwonic do poloznej czy ma termin zeby mnie przygarnac zalezy mi na niej bo to polka a ja z jezykiem jeszcze nie tak super jakbym chciala okaze sie jutro czy mi sie uda z nia spotkac

Ja na usg połówkowe jestem umówiona w 18 tygodniu - 10czerwca wiec juz całkiem niedługo. Mam nadzieję, że będzie juz ładnie widać bo mam też mieć robione usg 4d.

Mama290 - czy mogłabys podesłać mi linka na allegro, z pieluchami wielorazowymi, które polecacsz?? ja przymierzam się do stosowania takich :) przynajmniej spróbuje :)
a jest tego mnóstwo, czytałam niby o tym, ale chcialabym jakieś sprawdzone ;) no i oczywiście kupka mojego dziecka nie będzie mnie brzydziła, nie rozumiem, jak może matkę obrzydzać kupa... a nawet jeśli, to trzeba zęby zacisnąć i działać :)

kurcze ja spałam znowu 2 godziny bo tak mi było nie dobrze. obudziłam się i dalej jest mi niedobrze. ile to jeszcze będzie trwało???? ja już chcę żeby było normalnie....

mój Jasiu został dziś w domu bo w nocy miał stan podgorączkowy. a w dzień zrobił taką ekstra kupę na rzadko że cała łazienka w niej była. ale jak. pół godziny mycia wszystkiego

reklama
Ja chyba tak jak radzi minia tez kupie kilka i sprobuje a noz dzieci zmienia mnie w tak zorganizowaną osobe ze wszystko ogarne :) sprobowac warto. Ej dziewczyny mierzycie puls bo ja ciśnienie mierze w aptece zawsze mialam dobre to nie kupiłam sprzetu. I teraz co mierze i jak polozna mi na wizytach mierzy to pyta sie czy bieglam. Zawsze kolo 100
Dzis mierzylam a do apteki szlam spacerem. Cisnienie ok puls 115 az sie przestraszylam. W domu mam pulsometr i zalozylam i dziwne jest bo jak teraz leżę mam 77 a jak idę np do kuchni zrobić herbate to juz ponad 100. Zawsze taki mialam przy truchcie albo na steperze przy lekkim wysilku. I tak kminie o co chodzi. Czuje sie dobrze nie czuje zeby pikawa mi walila, zadyszki nie mam. Tak ma być?

Do góry