reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
no tu w Niemczech tak robią w granicach 22- 24 tygodnia ale może uda mi się pod koniec tygodnia udac do PL to zaraz smigne do swojego gina niech patrzy czy tam wszystko na pewno dobrze :)

przysługują 3 darmowe ale ja na każdej wizycie robie sobie USG dla swojego spokoju :) a dopiero teraz bede dzwonic do poloznej czy ma termin zeby mnie przygarnac zalezy mi na niej bo to polka a ja z jezykiem jeszcze nie tak super jakbym chciala okaze sie jutro czy mi sie uda z nia spotkac

Ja na usg połówkowe jestem umówiona w 18 tygodniu - 10czerwca wiec juz całkiem niedługo. Mam nadzieję, że będzie juz ładnie widać bo mam też mieć robione usg 4d.

Mama290 - czy mogłabys podesłać mi linka na allegro, z pieluchami wielorazowymi, które polecacsz?? ja przymierzam się do stosowania takich :) przynajmniej spróbuje :)
a jest tego mnóstwo, czytałam niby o tym, ale chcialabym jakieś sprawdzone ;) no i oczywiście kupka mojego dziecka nie będzie mnie brzydziła, nie rozumiem, jak może matkę obrzydzać kupa... a nawet jeśli, to trzeba zęby zacisnąć i działać :)

kurcze ja spałam znowu 2 godziny bo tak mi było nie dobrze. obudziłam się i dalej jest mi niedobrze. ile to jeszcze będzie trwało???? ja już chcę żeby było normalnie....

mój Jasiu został dziś w domu bo w nocy miał stan podgorączkowy. a w dzień zrobił taką ekstra kupę na rzadko że cała łazienka w niej była. ale jak. pół godziny mycia wszystkiego

reklama
Ja chyba tak jak radzi minia tez kupie kilka i sprobuje a noz dzieci zmienia mnie w tak zorganizowaną osobe ze wszystko ogarne :) sprobowac warto. Ej dziewczyny mierzycie puls bo ja ciśnienie mierze w aptece zawsze mialam dobre to nie kupiłam sprzetu. I teraz co mierze i jak polozna mi na wizytach mierzy to pyta sie czy bieglam. Zawsze kolo 100
Dzis mierzylam a do apteki szlam spacerem. Cisnienie ok puls 115 az sie przestraszylam. W domu mam pulsometr i zalozylam i dziwne jest bo jak teraz leżę mam 77 a jak idę np do kuchni zrobić herbate to juz ponad 100. Zawsze taki mialam przy truchcie albo na steperze przy lekkim wysilku. I tak kminie o co chodzi. Czuje sie dobrze nie czuje zeby pikawa mi walila, zadyszki nie mam. Tak ma być?

Do góry