reklama
przysługują 3 darmowe ale ja na każdej wizycie robie sobie USG dla swojego spokoju a dopiero teraz bede dzwonic do poloznej czy ma termin zeby mnie przygarnac zalezy mi na niej bo to polka a ja z jezykiem jeszcze nie tak super jakbym chciala okaze sie jutro czy mi sie uda z nia spotkac
ewelisia85
Fanka BB :)
Ja na usg połówkowe jestem umówiona w 18 tygodniu - 10czerwca wiec juz całkiem niedługo. Mam nadzieję, że będzie juz ładnie widać bo mam też mieć robione usg 4d.
Mama290 - czy mogłabys podesłać mi linka na allegro, z pieluchami wielorazowymi, które polecacsz?? ja przymierzam się do stosowania takich przynajmniej spróbuje
a jest tego mnóstwo, czytałam niby o tym, ale chcialabym jakieś sprawdzone no i oczywiście kupka mojego dziecka nie będzie mnie brzydziła, nie rozumiem, jak może matkę obrzydzać kupa... a nawet jeśli, to trzeba zęby zacisnąć i działać
a jest tego mnóstwo, czytałam niby o tym, ale chcialabym jakieś sprawdzone no i oczywiście kupka mojego dziecka nie będzie mnie brzydziła, nie rozumiem, jak może matkę obrzydzać kupa... a nawet jeśli, to trzeba zęby zacisnąć i działać
ona_13
A ja mam polowkowe 22 czerwca i juz nie mogę się doczekać aż poznam płeć dziecka
kurcze ja spałam znowu 2 godziny bo tak mi było nie dobrze. obudziłam się i dalej jest mi niedobrze. ile to jeszcze będzie trwało???? ja już chcę żeby było normalnie....
mój Jasiu został dziś w domu bo w nocy miał stan podgorączkowy. a w dzień zrobił taką ekstra kupę na rzadko że cała łazienka w niej była. ale jak. pół godziny mycia wszystkiego
mój Jasiu został dziś w domu bo w nocy miał stan podgorączkowy. a w dzień zrobił taką ekstra kupę na rzadko że cała łazienka w niej była. ale jak. pół godziny mycia wszystkiego
reklama
Sylka87
Ja chyba tak jak radzi minia tez kupie kilka i sprobuje a noz dzieci zmienia mnie w tak zorganizowaną osobe ze wszystko ogarne sprobowac warto. Ej dziewczyny mierzycie puls bo ja ciśnienie mierze w aptece zawsze mialam dobre to nie kupiłam sprzetu. I teraz co mierze i jak polozna mi na wizytach mierzy to pyta sie czy bieglam. Zawsze kolo 100
Dzis mierzylam a do apteki szlam spacerem. Cisnienie ok puls 115 az sie przestraszylam. W domu mam pulsometr i zalozylam i dziwne jest bo jak teraz leżę mam 77 a jak idę np do kuchni zrobić herbate to juz ponad 100. Zawsze taki mialam przy truchcie albo na steperze przy lekkim wysilku. I tak kminie o co chodzi. Czuje sie dobrze nie czuje zeby pikawa mi walila, zadyszki nie mam. Tak ma być?
Dzis mierzylam a do apteki szlam spacerem. Cisnienie ok puls 115 az sie przestraszylam. W domu mam pulsometr i zalozylam i dziwne jest bo jak teraz leżę mam 77 a jak idę np do kuchni zrobić herbate to juz ponad 100. Zawsze taki mialam przy truchcie albo na steperze przy lekkim wysilku. I tak kminie o co chodzi. Czuje sie dobrze nie czuje zeby pikawa mi walila, zadyszki nie mam. Tak ma być?