reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Kinia dostaniesz antybiotyk mozna w ciąży lepiej wyleczyć bo taka infekcja jest niebezpieczna ja zawsze obstawiam pęcherz bo on czasem właśnie takie jakieś kłuciami sie objawia szyjka ogólnie nie boli ale lepiej niech ci Robia ten scan zeby wykluczyć ja

reklama
Kinia KIE ma się co martwić ja juz raz w tej ciąży miałam antybiotyk i to na poczatku. Lepiej wyleczyć niż zostawić. Poza tym w poprzedniej ciąży tez bralam i to dwa razy antybiotyki i było wszystko ok.

Tak sie tylko zastanawiam gdzis moglam sie zarazic jakims cholerstwem. Pytalam lekarza ale niby mozna wszedzie a ze organizm kobiety w ciazy jest oslabiony to lapie wszystko

Ale ja tez nie miałam gdzie się zarazić na basen nie chodze wymieniam bieliznę kilka razy dziennie i jakoś się zdarzylo. Malo tego znów mam bakterie w moczu i biorę femisept uro to juz 3 raz w tej ciąży

P***** bakterie. Jeszcze jak czekam w poczekalni na lekarza to przyszla jakas bezdomna smierdzaca baba az musialam leciec do kibelka zwymiotowac tak mnie naciaglo ....

Współczuję tych problemów , mnie na szczęście nic nie złapało, chociaż za każdy razem jak czekam na wyniki z moczu to się stresuję czy na pewno wszystko ok.
Ja mam jutro lekarza i już się nie mogę doczekać, od kilku dni tylko o tym myślę ciągle, jakaś paranoja. Oby wszystko było dobrze z maluszkiem i może poznam płeć:)

reklama
Do góry