reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Czesc dziewczyny ja po pracy zjadlam cos i leze troche mnie brzuch pobolewa ale to chyba dlatego ze za dlugo siedze w pracy ...

reklama
hej dziewczyny.. jestem z czerwcówek :) mam termin na koniec czerwca, a ginekolog niespodziewanie odstawił mi leki rozkurczowe, bo stwierdził, że już nie potrzebuję i zostały mi dwa nieruszone opakowania Luteiny - pierońsko drogiej.. pomyślałam, że może któraś z Was bierze i chciałaby kupić po 20 zł za opakowanie plus koszty wysyłki.. przepraszam, że tak na Waszych pogaduchach piszę, ale może znajdzie się zainteresowana.. termin ważności jednego opakowania to lipiec 2016, drugiego - sierpień 2016.. piszcie mi w razie czego wiadomość prywatną, bo nie będę tu zaglądać raczej więcej :)

ja byłam zadowolona ze szkoły rodzenia dużo mi pomogły te nauki oddychania (chociaż wcześniej śmiałam się z tego i uważałam za zbędne) więc jeśli macie możliwość to idźcie :)
Dużo z Was pracuje jeszcze??? ja już od dawna w domu siedzę i bzika dostaję :)

Ja 3 miesiąc siedzę w domu i chyba w końcu znalazłam sobie zajęcie mam nadzieję że to nie będzie jakaś ściema bo też już dostaje kota do głowy od siedzenia w domu... Ale niusy z pracy co tydzień są:)

Kinia ale brzuch dalej boli czy same wymioty? Żeby to nie zatrucie. Bo ja rzygam jak kot ale brzuch mnie nie boli ewentualnie flaki jak mnie mocno wymeczy. A w ciazy latwo sie zatruć. Ja tez jeszcze pracuje ale juz na pol gwizdka ale chodze bo sie boje tego nic nie robienia :) Mysle ze max do lipca tak poudaje ze pracuje

Ja pracuje po 10 godz dziennie, 4 dni w tygodniu.Zamierzam pracowac do polowy pazdziernika, bo mam tylko 9 miesiecy platnego macierzynskiego a im wczesniej pojde tym wczesniej bede musiala wrocic, wiec wole teraz sie przemeczyc, zeby potem z malenstwem jak najdluzej siedziec. Ale planuje wykorzystac 7 tygodni urlopu do tego czasu no i ze 4 tygodnie choorobowego. Takze tak naprawde musze pracowac tylko do konca czerwca a potem to juz bede tak ciagnac urop i chorobowe. Poza tym, ze w pracy nie musze sie przemeczac, nie robie za wiele i nikt mi nic nie moze powiedziec. Troche posiedze, troche pochodze a i troche popracuje, jakos zleci :) Z jednej strony chcialabym posiedziec sobie tak jak Wy w Pl na wolnym, ale z drugiej nie wiem czy bym nie zwariowala tyle czasu w domu. Dzis mialam wolne. Odwiedzila mnie mama z siostra i dwoma siostrzenicami a poza tym nie robilam nic, nawet obiadu :) im wiecej mam czasu tym trudniej sie zorganizowac

reklama
Ja nie pracuje odkad mieszkamy w de. Jak tu przyjechalismy zdecydowalismy z mezem ze ja zostaje w domu.Corce bylo ciezko sie zaklimatyzowac siedzialam z nia i uczylysmy sie jezyka potem jak poszla do szkoly oprocz pracy domowej jeszcze duzo pomagam jej w nauce. Popoludnia wiec zawsze mam zajete. Moglabym ja zostawic juz sama sobie ale nie chce by uczyla sie srednio lub jeszcze gorzej tym bardziej ze jest Polka a potem z praca ciezko. Chce by poszla do gimnazjum w De gimnazjum jest jak liceum po tym na studia. Jesli nie dostanie sie do gimn bedzie trzeba wybrac gorsza szkole i w przyszlosci kiebska praca. Dlatego ja swoj czas poswiecam corce by skupiala sie na nauce i hy cos w zyciu osiagnela. Wiec mozna powiedziec ze jestem mama na pelen etat .

Do góry