reklama
hej dziewczyny.. jestem z czerwcówek mam termin na koniec czerwca, a ginekolog niespodziewanie odstawił mi leki rozkurczowe, bo stwierdził, że już nie potrzebuję i zostały mi dwa nieruszone opakowania Luteiny - pierońsko drogiej.. pomyślałam, że może któraś z Was bierze i chciałaby kupić po 20 zł za opakowanie plus koszty wysyłki.. przepraszam, że tak na Waszych pogaduchach piszę, ale może znajdzie się zainteresowana.. termin ważności jednego opakowania to lipiec 2016, drugiego - sierpień 2016.. piszcie mi w razie czego wiadomość prywatną, bo nie będę tu zaglądać raczej więcej
ja byłam zadowolona ze szkoły rodzenia dużo mi pomogły te nauki oddychania (chociaż wcześniej śmiałam się z tego i uważałam za zbędne) więc jeśli macie możliwość to idźcie
Dużo z Was pracuje jeszcze??? ja już od dawna w domu siedzę i bzika dostaję
Dużo z Was pracuje jeszcze??? ja już od dawna w domu siedzę i bzika dostaję
Katarzyna92
Fanka BB :)
Ja 3 miesiąc siedzę w domu i chyba w końcu znalazłam sobie zajęcie mam nadzieję że to nie będzie jakaś ściema bo też już dostaje kota do głowy od siedzenia w domu... Ale niusy z pracy co tydzień są
Sylka87
Kinia ale brzuch dalej boli czy same wymioty? Żeby to nie zatrucie. Bo ja rzygam jak kot ale brzuch mnie nie boli ewentualnie flaki jak mnie mocno wymeczy. A w ciazy latwo sie zatruć. Ja tez jeszcze pracuje ale juz na pol gwizdka ale chodze bo sie boje tego nic nie robienia Mysle ze max do lipca tak poudaje ze pracuje
holcia
Ja pracuje po 10 godz dziennie, 4 dni w tygodniu.Zamierzam pracowac do polowy pazdziernika, bo mam tylko 9 miesiecy platnego macierzynskiego a im wczesniej pojde tym wczesniej bede musiala wrocic, wiec wole teraz sie przemeczyc, zeby potem z malenstwem jak najdluzej siedziec. Ale planuje wykorzystac 7 tygodni urlopu do tego czasu no i ze 4 tygodnie choorobowego. Takze tak naprawde musze pracowac tylko do konca czerwca a potem to juz bede tak ciagnac urop i chorobowe. Poza tym, ze w pracy nie musze sie przemeczac, nie robie za wiele i nikt mi nic nie moze powiedziec. Troche posiedze, troche pochodze a i troche popracuje, jakos zleci Z jednej strony chcialabym posiedziec sobie tak jak Wy w Pl na wolnym, ale z drugiej nie wiem czy bym nie zwariowala tyle czasu w domu. Dzis mialam wolne. Odwiedzila mnie mama z siostra i dwoma siostrzenicami a poza tym nie robilam nic, nawet obiadu im wiecej mam czasu tym trudniej sie zorganizowac
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Wczoraj poilam się mlekiem o ile mdłości przeszły to zaczyna się zgaga A potem piwiwdza ze ciąża to nie choroba.
reklama
finkemma
Ja nie pracuje odkad mieszkamy w de. Jak tu przyjechalismy zdecydowalismy z mezem ze ja zostaje w domu.Corce bylo ciezko sie zaklimatyzowac siedzialam z nia i uczylysmy sie jezyka potem jak poszla do szkoly oprocz pracy domowej jeszcze duzo pomagam jej w nauce. Popoludnia wiec zawsze mam zajete. Moglabym ja zostawic juz sama sobie ale nie chce by uczyla sie srednio lub jeszcze gorzej tym bardziej ze jest Polka a potem z praca ciezko. Chce by poszla do gimnazjum w De gimnazjum jest jak liceum po tym na studia. Jesli nie dostanie sie do gimn bedzie trzeba wybrac gorsza szkole i w przyszlosci kiebska praca. Dlatego ja swoj czas poswiecam corce by skupiala sie na nauce i hy cos w zyciu osiagnela. Wiec mozna powiedziec ze jestem mama na pelen etat .