Hey dziewczyny wczoraj pierwszy dzień 18 tygodnia i pierwszy kopniak mojego maleństwa! Jakie to cudowne! Aż się popłakałam ze szcześcia a potem tylko takie delikatne łaskotanie w tym miejscu przez kilkanaście minut wreszcie poczułam że cos mi maleńkiego rośnie pod sercem....:-)
reklama
kiniasw86
Fanka BB :)
Sylka87 nie brzuch mnie nie bolal od zatrucia ale czulam sie do d***. Ja chce pracowac do polowy pazdziernika. W sierpniu jade do pl na 2 tyg plus chce 2 tyg na chorobowym. Potem wroce na troche i na macierzynskie pojde wszystko tez zalezy jak sie bede czula puki co nie jest zle tylko mi sie cholernie nie chce...
Hej dziewczęta,
ja tez pracuje jeszcze chodz ten tydzien na chorobowym.
I tak czuje ze marnuje wolny czas bo nie robie zupelnie nic...aczkolwiek z drugiej strony nie mam energii na cokolwiek wiec duzo spie i leze.
Nie wiem ile bede pracowac u mnie zaczyna sie 14 tydzien. Moja praca ciezka nie jest bo za biurkiem ale bywa stresująco no i caly dzien przed kompem sie siedzi po powrocie zawsze glowa mnie boli strasznie.
Mąż mi karze isc na zwolnienie ale tez sie zastanawiam co ja bede robic, niby mozna bybylo poinwestowac w siebie czytanie ksiazek nauka języka i wiele innych rzeczy ale nie wiem czy potrafie sie zmobilizowac kiedy nie muszę.
Tez tak mysle zeby do konca lipca popracowac i po polowkowym dac sobie juz spokój. Zobaczymy.
Chyba faktycznie trzeba bedzie sobie wymyslic zajecie.
PS. ja tam jestem zdania ze w ciąża ma cos wspólnego ze stanem choroby bo co jak co na codzien nie czulam sie az tak wypruta, ciagle czuje oslabienie mniej energii a tak sie czuje jak jestem chora. No ale nic to przecierpie te 9 miesiecy choroby dla mojego dzidziusia.
Podziwiam Was mamy, ktore maja juz dzieci i są w ciąży!!!!!!! jak tu zyć :-)
Ja zauwazylam ze po wypiciu mleka niepregotowanego ostatnio tez mam jakies jazdy z zoladkiem jakbym nie mogla go trawic.
Finkemma podziwiam twoje poświęcenie dla dziecka, tylko pamietaj nie zapomnij o sobie i zadbaj tez o siebie :-*
ja tez pracuje jeszcze chodz ten tydzien na chorobowym.
I tak czuje ze marnuje wolny czas bo nie robie zupelnie nic...aczkolwiek z drugiej strony nie mam energii na cokolwiek wiec duzo spie i leze.
Nie wiem ile bede pracowac u mnie zaczyna sie 14 tydzien. Moja praca ciezka nie jest bo za biurkiem ale bywa stresująco no i caly dzien przed kompem sie siedzi po powrocie zawsze glowa mnie boli strasznie.
Mąż mi karze isc na zwolnienie ale tez sie zastanawiam co ja bede robic, niby mozna bybylo poinwestowac w siebie czytanie ksiazek nauka języka i wiele innych rzeczy ale nie wiem czy potrafie sie zmobilizowac kiedy nie muszę.
Tez tak mysle zeby do konca lipca popracowac i po polowkowym dac sobie juz spokój. Zobaczymy.
Chyba faktycznie trzeba bedzie sobie wymyslic zajecie.
PS. ja tam jestem zdania ze w ciąża ma cos wspólnego ze stanem choroby bo co jak co na codzien nie czulam sie az tak wypruta, ciagle czuje oslabienie mniej energii a tak sie czuje jak jestem chora. No ale nic to przecierpie te 9 miesiecy choroby dla mojego dzidziusia.
Podziwiam Was mamy, ktore maja juz dzieci i są w ciąży!!!!!!! jak tu zyć :-)
Ja zauwazylam ze po wypiciu mleka niepregotowanego ostatnio tez mam jakies jazdy z zoladkiem jakbym nie mogla go trawic.
Finkemma podziwiam twoje poświęcenie dla dziecka, tylko pamietaj nie zapomnij o sobie i zadbaj tez o siebie :-*
Hej kochane
Ja wczoraj kiepsko sie mialam nogi mnie bolaly reka dretwiala w pachwinach ciagnelo az do ud...kupilam magnez moze pomoze ale podobno gdy jest ucisk macicy na jakas zyle to tak bywa....ale chyba jutro wybiore sie do doktorki z tym
Ja wczoraj kiepsko sie mialam nogi mnie bolaly reka dretwiala w pachwinach ciagnelo az do ud...kupilam magnez moze pomoze ale podobno gdy jest ucisk macicy na jakas zyle to tak bywa....ale chyba jutro wybiore sie do doktorki z tym
ja już od 3 miesięcy w domu siedzę nie pozwolili mi do pracy przychodzić ale to była ciężka praca.
finkemma tez mieszkam w DE ale w sumie od roku, przerażają mnie te wszystkie papierki które się załatwia jak sie dziecko urodzi mam nadzieje że to ogarne
ewel87 miałam takie same parcie na szyjkę i dostałam od mojej ginki magnez forte powiedziała że nie ma co sie dziwić bo maluszek szybko rośnie
Ide robić płatki z mlekiem na śniadanko oczywiście z siemiem lnianym
finkemma tez mieszkam w DE ale w sumie od roku, przerażają mnie te wszystkie papierki które się załatwia jak sie dziecko urodzi mam nadzieje że to ogarne
ewel87 miałam takie same parcie na szyjkę i dostałam od mojej ginki magnez forte powiedziała że nie ma co sie dziwić bo maluszek szybko rośnie
Ide robić płatki z mlekiem na śniadanko oczywiście z siemiem lnianym
Sylka87
Fanka BB :)
Ewel pewnie macica winna ale idz będziesz spokojna. Ciaza to nie choroba ale mega obciazenie dla organizmu. Tworzy sie w nas nowe zycie i ja jak zaczynam to rozkminiac jak to wszystko sie dzieje to jestem zdumiona. To jest niesamowite Trudno zebysmy to przechodzily bez szwanku a pozniej tylko "wypluly" dziecko i juz jak to niektórzy myślą A co do siemienia to spozywacie w ciazy? Bo ja kupilam zeby oslonic zoladek od wymiotow ale na opakowaniu napisane nie zażywać w ciąży? !
hej,ja jeszcze nie czuję ruchów to się nie wypowiem; zresztą mam łożysko na przedniej ścianie więc szybko nie poczuje ;( a pracować zamierzam do końca czerwca, wtedy zastąpi mnie dziewczyna - będę ją jeszcze wprowadzać, ale już mnie bardzo odciąży. na szczęście od początku czuję się bardzo dobrze, nawet chęć spania non stop mi jakby zmalała, więc mam nadzieję, że jeszcze ten miesiąc wytrzymam
reklama