reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Hej, ja dzisiaj zapisałam się do szkoły rodzenia na Karowej, no i niby polecają żeby od 28 tygodnia ciąży kobieta chodziła, trochę już na granicy według mnie. Zaczynamy 25/08, a przed tym cykl zajęć od 3/08, wiec wcale nie maja tak często.
Wiec Ewel, Sylka, jak chcecie się zapisać na lipiec, to chyba warto już dzwonić, bo potem może zabraknąć miejsc (do 17 par w grupie).
A mi powiedziala ze wczesniej niz w 20 tyg nie zpaisuja. Zadzwonie jutro tam:))

reklama
Moze zrozumiała ze na teraz, a nie na później. Pytała, kiedy termin porodu i coś tam obliczała potem :) szkoda ze nie było nic około 10 sierpnia, ale cóż, jest i tak dobrze - przynajmniej za free bez papierków o meldunku :)

cześć dziewczyny :-) wróciliśmy :-) cali i szczęśliwi :-) spędziliśmy fajne kilka dni :-) dużo spaceru i nawet trochę przytulania z mężem :-) lot ok bez większych rewelacji :-) raczej was nie nadrobię. mam tylko nadzieję że nic złego w te parę dni się nie stało

Macie fajnie że macie szkołę rodzenia za darmo ja z ciekawości weszłam na dwa szpitale które mnie interesują to w jednym trzeba zapłacić 200zł a w drugim 400zł

O nawet nie wiedziałam ja się i tak nie wybieram a tam to i tak bym miała za daleko bo to drugi koniec miasta:) A w pierwszej ciąży właśnie płaciłam 200zł bo chodziłam do szkoły rodzenia w szpitalu gdzie chciałam rodzić i wszystko na marne bo musiałam rodzić w innym...

Dzieki cheetach za info ja to przemyslalam i chyba jednak pojde do przychodni lepszy i krótszy dojazd i znajomości :)

Minia super ze jestescie juz razem :) u nas spokojnie :) Mna dzis znowu wymioty targaja ehhh zeby sie tylko nie odwodnic.

reklama
Do góry