reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Hej, ja dzisiaj zapisałam się do szkoły rodzenia na Karowej, no i niby polecają żeby od 28 tygodnia ciąży kobieta chodziła, trochę już na granicy według mnie. Zaczynamy 25/08, a przed tym cykl zajęć od 3/08, wiec wcale nie maja tak często.
Wiec Ewel, Sylka, jak chcecie się zapisać na lipiec, to chyba warto już dzwonić, bo potem może zabraknąć miejsc (do 17 par w grupie).
A mi powiedziala ze wczesniej niz w 20 tyg nie zpaisuja. Zadzwonie jutro tam:))

reklama
Moze zrozumiała ze na teraz, a nie na później. Pytała, kiedy termin porodu i coś tam obliczała potem :) szkoda ze nie było nic około 10 sierpnia, ale cóż, jest i tak dobrze - przynajmniej za free bez papierków o meldunku :)

cześć dziewczyny :-) wróciliśmy :-) cali i szczęśliwi :-) spędziliśmy fajne kilka dni :-) dużo spaceru i nawet trochę przytulania z mężem :-) lot ok bez większych rewelacji :-) raczej was nie nadrobię. mam tylko nadzieję że nic złego w te parę dni się nie stało

Macie fajnie że macie szkołę rodzenia za darmo ja z ciekawości weszłam na dwa szpitale które mnie interesują to w jednym trzeba zapłacić 200zł a w drugim 400zł

O nawet nie wiedziałam ja się i tak nie wybieram a tam to i tak bym miała za daleko bo to drugi koniec miasta:) A w pierwszej ciąży właśnie płaciłam 200zł bo chodziłam do szkoły rodzenia w szpitalu gdzie chciałam rodzić i wszystko na marne bo musiałam rodzić w innym...

Dzieki cheetach za info ja to przemyslalam i chyba jednak pojde do przychodni lepszy i krótszy dojazd i znajomości :)

Minia super ze jestescie juz razem :) u nas spokojnie :) Mna dzis znowu wymioty targaja ehhh zeby sie tylko nie odwodnic.

reklama
Do góry