A mi powiedziala ze wczesniej niz w 20 tyg nie zpaisuja. Zadzwonie jutro tam)Hej, ja dzisiaj zapisałam się do szkoły rodzenia na Karowej, no i niby polecają żeby od 28 tygodnia ciąży kobieta chodziła, trochę już na granicy według mnie. Zaczynamy 25/08, a przed tym cykl zajęć od 3/08, wiec wcale nie maja tak często.
Wiec Ewel, Sylka, jak chcecie się zapisać na lipiec, to chyba warto już dzwonić, bo potem może zabraknąć miejsc (do 17 par w grupie).
reklama
Moze zrozumiała ze na teraz, a nie na później. Pytała, kiedy termin porodu i coś tam obliczała potem szkoda ze nie było nic około 10 sierpnia, ale cóż, jest i tak dobrze - przynajmniej za free bez papierków o meldunku
cześć dziewczyny :-) wróciliśmy :-) cali i szczęśliwi :-) spędziliśmy fajne kilka dni :-) dużo spaceru i nawet trochę przytulania z mężem :-) lot ok bez większych rewelacji :-) raczej was nie nadrobię. mam tylko nadzieję że nic złego w te parę dni się nie stało
Katarzyna92
Fanka BB :)
Macie fajnie że macie szkołę rodzenia za darmo ja z ciekawości weszłam na dwa szpitale które mnie interesują to w jednym trzeba zapłacić 200zł a w drugim 400zł
Nawet za 500 zl widzialam w Warszawie, a w jakims innym miescie widzialam darmowa na NZF. 4000 zl - to jakies nieporozomienie, moze to juz razem z polozna i porodem sobie licza....
Kasia, sobie wygooglowalam w Krakowie bezplatna szkola rodzenia i od razu wynik.
SZKOŁA RODZENIA - Szpital Specjalistyczny im. Stefana Żeromskiego w Krakowie
Kasia, sobie wygooglowalam w Krakowie bezplatna szkola rodzenia i od razu wynik.
SZKOŁA RODZENIA - Szpital Specjalistyczny im. Stefana Żeromskiego w Krakowie
Ostatnia edycja:
Katarzyna92
O nawet nie wiedziałam ja się i tak nie wybieram a tam to i tak bym miała za daleko bo to drugi koniec miasta A w pierwszej ciąży właśnie płaciłam 200zł bo chodziłam do szkoły rodzenia w szpitalu gdzie chciałam rodzić i wszystko na marne bo musiałam rodzić w innym...
reklama
Katarzyna92
Sylka Ty to jesteś biedna z tymi wymiotami