reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Miniaaa a gdzie wyjezdzasz? Ja siedze w pracy i spac mi sie chce strasznie plus wszyscy mnie wkurzaja :-(. ... ja nigdy nie mialam wczesniej problemu z cisnieniem a w ciazy mam podwyzszone ...

reklama
Wiecie co to jest koszmar.... Ja gdybym tych mdłości nie miała bez śniadań to bym poczekala najgorsze te stare baby jak im msc nie ustapisz to afera ale jak. Kobiecie w ciazy robią problemy to już jest ok

Hey dziewczyny! Już jestem po badaniu wszystko Ok a tak się martwiłam... Serduszko bije szybciej prawie 160 uderzeń na minutę:-) Niestety płci jeszcze nie poznałam nie widać dokładnie muszę jeszcze w niepewności poczekać 4 tygodnie.... Tylko bardzo chudziutki ten mój bąbelek jest same żebra było widać tak mi z tym źle że go głodziłam przez te wymioty... Zero odstającego brzuszka... I moja gin ostatnio się pomyłiła tak więc zaczynam 15 a nie 16 tydzień ciąży i bąbelek nie za duży tylko 8 cm... Ale podobno w normie... Kobietki muszę jeść i trochę podtuczyć tą moją chudą kruszynkę.... A na dodatek jakaś infekcja grzybicza mi się przytrafiła i muszą ją przez tydzień leczyć... Ale moja siostra również listopadóweczka ma jakąs bakterie w drogach rodnych i podczas porodu jej dzidziuś i ona będą musieli antybiotyki jakieś przyjmować. Nie wiem co lepsze...

Ale bardzo się ciesze że tak ogólnie wszystko OK i u mnie i u Was!:-)

A ja dzisiaj mam kiepski dzień nie wiem czy pogoda czy ci. Jechalam samochodem i takie mniedlosci wzięły. Kurze zatrzymalam się CH i poszlam cos zjeść. Tragedia

No ta pogoda jest beznadziejna, ja tez dzisiaj mam kiepski dzien, jakos mitak duszno, niedobrze,sama nie wiem co mi jest. Ale wybralam sie do krakowa. Ide do fryzjera moze farbowanie i swieży wyglad da mi troche energii;)

reklama
Mam nadzieje że się tego grzybka szybko pozbędę ale słyszałam że ciężko i długo leczy się takie infekcje....

Do góry