reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Wnuczka fajnie ze wszystko super z dzidziusiem! Kto jeszcze mial badanie wczoraj lub dzis bo juz sie pogubilam?!
Ja wczoraj tez mialam usg. Dzidzius zostal przylapany na spaniu z jedna reka na glowie:) USG go oczywiscie obudzilo i tak szalal i krecil sie, przewracal, nogami wywijal i rekami ze pani nie mogla badan przeprowadzic. W koncu sie uspokoil i wszystko zostalo zmierzone.
Ewel moja dzidzia dokladnie w 12t2d rowniez mierzyla 5,7mm.
No i na koniec....pani doktor powiedziala ze nic miedzy nozkami nie widac wiec pewnie dziewczynka. W sumie czekalismy na chlopca ale jak to powiedzial moj maz : na dziewczynkach przynajmniej juz sie znamy:)
Ciekawe czy plec sie potwierdzi

reklama
A co do witamin to ja biore kompleks witamin plus kwas foliowy. I nie wiem czy ktos tez tak ma ale mi sie wydaje ze od tych lekow mnie bardziej mdli. Jak w weekend nie kupilam i w sumie przez 3 dni nie bralam witamin to mdlosci zniknely...a teraz znowu. Juz mnie to wykancza:(

Mój bąbel bo mimo że Pani doktor przyglądała się długo nie mogła powiedzieć na 100%. Więc powiedziała tylko że może bć to chłopiec a ja czuję że będzie dziewczynka po prostu czuje... A z moim bąbelkieb było tak samo oczywiście spał z jedną ręką pod głową zupełnie jak tatuś ale to cudny widok tak swoje maleństwo podglądać....

Głowa mi pęka zrobiłam kawę bo funkcjonować się normalnie nie da.... ciśnienie czy nerwy ze mnie schodzą sama nie wiem....

Ja podchodze do tego spokojnie fakt ze to druga ciąża ale przy pierwszej byłam jeszcze bardziej spokojniejsza BK teraz jednak więcej obowiązków

reklama
No moje malenstwo to akurat dupka sie wypielo na nas wiec bylo widac ze....nic nie widac.
Mamba trzymam kciuki za dziewczynke!!! A mojemu malenstwu moze jeszcze cos urosnie?! :)
Wnuczka w poprzedniej ciazy tez tak mialam - wstalam jednego dnia i stwierdzilam ze w brzuchu jest dziewczynka no i byla!

Do góry