M
mama290
Gość
Ja nie mam majowki:-(moj M wyjezdza jutro I w wraca w przyszlym tyg wiec bedziemy sami jeszcze musze dzis zaliczyc zakupy I chyba bedziemy polegiwac w lozku zreszta zimno na dworzu brr nawet mi sie nie chce wychodzic o ciazy powiedzilam swoim straszym dziecia I corka koniecznie chciala wziasc fotke z usg do szkoly zeby wypeplac polowie okolicy a syn juz sie wczoraj pytal czy dziecko kopie:-)i powiedzila mi ze sie wyprowadza bo on nie lubi malych dzieci :-)ale roznica wieku tez bedzie niezla pomiedzy nim a nowym dzieckiem bo az 13 lat moja corka sie cieszy bo mi mowi ze to bedzie dziewczynka wiec juz planuje zabawy z nia heheheh juz to widze a pepla jest straszna bo jak bylam w ciazy z chlopakami to o ciazy wiedzieli wszyscy nawet mleczaz ktory przynosil mleko w srodku nocy zostawil mi kiedys kartke ze nam gartauluje blizniat :-)
Angoba skonsultujcie sie jeszcze raz dla spokojnosci mnie tez wymyslali rozne zeczy w ciazy I na rozwiazaniu dawali okolo 60% na przezycie a chlopcy sa zdrowi I rozrabiaja za 4 dzieci ja to siedzialam I plakalam przez 2 tyg jak mi powiedzieli o przeplywach wogole to na sama wiadomosc o tym wybuchlam placzem w sali pelnej lekarzy I studentow bo wiedzilam jak to sie poglo skonczyc od tego momentu mialam psychologa z ktorym pracowalam wiec musi byc dobrze nie ma innej opcji ja trzymam kciuki!!
Angoba skonsultujcie sie jeszcze raz dla spokojnosci mnie tez wymyslali rozne zeczy w ciazy I na rozwiazaniu dawali okolo 60% na przezycie a chlopcy sa zdrowi I rozrabiaja za 4 dzieci ja to siedzialam I plakalam przez 2 tyg jak mi powiedzieli o przeplywach wogole to na sama wiadomosc o tym wybuchlam placzem w sali pelnej lekarzy I studentow bo wiedzilam jak to sie poglo skonczyc od tego momentu mialam psychologa z ktorym pracowalam wiec musi byc dobrze nie ma innej opcji ja trzymam kciuki!!