reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Dziewczyny które mają już pociechy i któreś było wcześniakiem może wy mi odpowiecie na trapiące mnie pytanie czy dla wcześniaków są jakieś specjalne łóżeczka wózki bo siedząc w szpitalu 2 lata temu z tymi matkami one tak panikowały że muszą wyprawkę wymienić jak by wcześniaki były jakieś inne chyba że rzeczywiście są jakieś rzeczy na które warto zwrócić uwagę kupując dla takiego dziecka...

Ostatnia edycja:
Dokładnie leże sobie i buszuje po internecie mąż dopiero o 21 wróci to dużo czasu mam:) A sprzątać będę jutro jak on będzie w domku bo wtedy go troszkę wykorzystam:)

Kasia ja mialam ubranka kupione 56-62 a mlody jak sie urodzil to w tych 56 wygladal komicznie i faktycznie musialam kupic mniejsze ubranka i taki wydayek na juz troszke mnie uszczuplil z pieniedzy czasami do wczesniaka trzeba kupic wage a tak to wszystko takie samo wiec mysle ze one mowily o ubrankach

Ola powiedz ze kiepsko sie czuje i dobrze ze ona jest bo ty musisz sie polozyc bi cie glowa boli i idz spac.

Ostatnia edycja:
Czy tylko ja śpię dniami i nocami chodzę zmęczona jakbym maraton przebiegła a zrobilam np obiad
?? w pierwszej ciąży miałam takiego powera że teraz to się śmieje z moim ginem że rodzinę o zaniedbania oskarża jak pójde rodzić cała w odleżynach :)

reklama
Do góry