reklama
To sie nie da bo co 5 min jest ola bo to bo tamto Ola a gdzir masz to Ola a Ola aaaa !
uuuuuuuuuuuu to współczuje.......... grrrrrrrrr
Katarzyna92
Fanka BB :)
Dziewczyny które mają już pociechy i któreś było wcześniakiem może wy mi odpowiecie na trapiące mnie pytanie czy dla wcześniaków są jakieś specjalne łóżeczka wózki bo siedząc w szpitalu 2 lata temu z tymi matkami one tak panikowały że muszą wyprawkę wymienić jak by wcześniaki były jakieś inne chyba że rzeczywiście są jakieś rzeczy na które warto zwrócić uwagę kupując dla takiego dziecka...
Ostatnia edycja:
Katarzyna92
Fanka BB :)
Dokładnie leże sobie i buszuje po internecie mąż dopiero o 21 wróci to dużo czasu mam A sprzątać będę jutro jak on będzie w domku bo wtedy go troszkę wykorzystam
Kasia ja mialam ubranka kupione 56-62 a mlody jak sie urodzil to w tych 56 wygladal komicznie i faktycznie musialam kupic mniejsze ubranka i taki wydayek na juz troszke mnie uszczuplil z pieniedzy czasami do wczesniaka trzeba kupic wage a tak to wszystko takie samo wiec mysle ze one mowily o ubrankach
Ola powiedz ze kiepsko sie czuje i dobrze ze ona jest bo ty musisz sie polozyc bi cie glowa boli i idz spac.
Ola powiedz ze kiepsko sie czuje i dobrze ze ona jest bo ty musisz sie polozyc bi cie glowa boli i idz spac.
Ostatnia edycja:
Witam wszystkie mamusie Jestem Anka mamusia Tymka ( 4 latka ) który wymodlił sobie rodzeństwo na listopad własnie termin mamy na 1.listopada
Czy tylko ja śpię dniami i nocami chodzę zmęczona jakbym maraton przebiegła a zrobilam np obiad
?? w pierwszej ciąży miałam takiego powera że teraz to się śmieje z moim ginem że rodzinę o zaniedbania oskarża jak pójde rodzić cała w odleżynach
?? w pierwszej ciąży miałam takiego powera że teraz to się śmieje z moim ginem że rodzinę o zaniedbania oskarża jak pójde rodzić cała w odleżynach
reklama