reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
No ja usg mam 8 maja tez wieczorem....wiec bede tez czekala caly dzien oj bym juz. Chciała zajac sie czyms w sensie zakupami dla dzidzi albo przygotowaniem ;))a tu stres he

Ewel, trzymam kciuki za dzisiaj;-)Będzie wszystko dobrze, zobaczysz;-)
Mamba, moje dziecię ma 5,3 cm, co wskazuje na 12 tydzień równo, ale pozostałe parametry nawet nie wiem czego, wyliczyły średnią i wiek ciąży jest na 13 tygodni;-)Więc rodzę dzień wcześniej od Ciebie, czyli 27.10;-)

Ja teraz mam usg 5/5 i potem z "prenatalnych" 13/5...wiec przede mna jeszcze prawie 2 i 3 tyg ;)
I mam nadzieje, ze choc jedno moje dzieci doczeka terminu cc (pierwsze dni listopada),a nie jak zawsze z miesięcznym wyprzedzeniem się pojawia ;)

Dziewczyny, kciuki za dzisiejsze wizyty!

U mnie corcia chora - poki co wyglada na zwykle przeziebienie, kicha, wieczorem miala lekka goraczke, rano na razie nie bylo ale kicha, psika bardzo i z noska leci. Bedziemy sie obserwowac.

Ja pierdziele ale jestem zakrecona, dobrze ze zapisuje w telefonie przypomnienia. Dzisiaj na 14 mam wizyte u mojego ginekologa, a ja zyje juz jutrzejszym prenatalnym i o dzisiejszej wizycie zapomnialam heheh.

reklama
Hej dziewczęta,

trzymam kciuki za wszystkie badania!!!
Ja miałam wczoraj swoje, strasznie sie bałam bo ostatnio będąc w tej samej fazie ciąży ku mojemu zdziwieniu usłyszałam, że ciąża sie zatrzymała. Takze wczoraj lezac na usg i słysząc chwilowo tą ciszę od lekarza myslalam ze serce mi wyskoczy z piersi.
Ale po dluzszej chwili lekarz powiedział ze wszystko jest ok i juz malenstwo ma az 2 cm:-).
Narazie termin mi wychodzi na 29.11. zobaczymy jak dalej bedzie. Zaraz jeszcze uciekam na konsultacje do gina.
Co do imion to wlasnie przeczytalam ze od marca 2015 w Polsce mozna nadawac imiona obcojęzyczne bez dziwnych spolszczeń.
Każdy ma inny gust wiec imiona są różne ale jestem za tym zeby dziecka nie skrzywdzic za bardzo.
Osobiście mi się podoba dla chłopca Gabriel a dziewczynka Marlenka;-)

Do góry