reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ja to imię pierwszy raz usłyszałam jak byłam z moją mamą u jej koleżanki ona interesuje sie horoskopami itp.. Ma właśnie córkę Kaile i dwóch synów Abadona i Degorana ponoć te imiona wzięła ze swoich zainteresowań...

reklama
kurde wy tak serio z tymi imionami? Ja jeszcze nie myślę... i w sumie nawet jak sobie wybiorę jakieś imię i co wtedy jak się urodzi np. Julka a wcale nie będzie wyglądała jak Julka? :-) I trzeba będzie na nowo szukać. :-D

Calineczka - serdeczne gratulacje!!! No i synek. Pieknie :)

Ja mam imie dla dziewczynki - Hania, choc ostatnio Łucja tez mi sie podoba :) a dla chlopca troszke trudniej bo mniej mi sie podoba. Moze Kuba, Marek ? Bedziemy myslec z mezem jak bedziemy miec pewnosc co do plci.

Ja juz po prenatalnym. Dzidzia starsza prawie o cały tydzień wiec termin wychodzi na 28.10 . Mój smyk ma 6,17 cm i fika AZ Milo popatrzeć. Niestety bardzo wstydliwa ta moja niespodziewajka i nie pokazała co ma miedzy nóżkami. Poza tym wszystko ok i orzeziernosc i serduszko i przekrój główki i kość nosowa. Nie ma się do czego przyczepic i cale szczęście :) Chciałam wam wkleic zdjęcie mojej laluni ale z telefonu się chyba nie da.

Ja widziałam dziecko o imieniu Żyraf ! Dodajesz A na końcu i jest Żyrafa. Jak ten chłopiec dorośnie to będzie miał nieciekawie delikatnie mówiąc jak rówieśnicy odkryją to co ja. Uważajcie żeby nie osmieszyć dzieci imionami. :no: Jak mówiłam koleżankom to szybko im sie kojarzyło z tym zwierzęciem więc nie jestem wyjątkiem.

Katarzyna a wiesz jak się balam. Na szczęście lekarka bardzo wyeozumiala samo USG trwało chyba z 30 min. Malucha troszkę przesuwała żeby się obrócił a tu mały uparciuch. Normalnie jak zobaczylam ze się rusza i ze serce bije to kamień spadł mi z serca

Ciekawe jak to jest, ze te obliczenia tygodni różnie wychodzą.Ja liczyłam sama to mi wyszedł 17 listopad a potem w przychodi mi liczyli i wyszła taka sama data. Generalnie mam dość regularne krwawienia i nie jest mi trudno ustalić co i kiedy. Ciekawe czy mi też przesuną termin po badaniu? Czytam tu, że to nawet częste zjawisko.

Hej, ja jutro pierwsze usg. Bardzo sie martwie, ale moj maz idzie ze mna to razem jakos damy rade.
Ja nie mam kompletnie pomyslu na imie dla chlopca, bo dla dziewczynki mam kilka i nawet moj maz wszystkie zaakceptowal, wiec ktores wybierzemy pozniej.
Skoro Wy juz wiecie to moze i u mnie bedzie widac plec. Ja jestem juz w polowie 12go tyg wg om.
Trzymajcie kciuki

reklama
Do góry