reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Mi z Om wychodził termin na 14 listopada i przy pierwszym usg też a przy drugim już 4 dni później... Ale nawet nie ma co się tym sugerować ja w poprzedniej ciąży miałam termin na 4 maja a syn z konieczności urodził się 12 kwietnia ... Więc ja się przygotowuje na wszystko...

reklama
No ja się o to modle nie chce przechodzić przez oddział neonatologi... Chociaż są też i dobre wspomnienia...
Sorka ale coś wzięło mnie na wspomnienia z mężem... Czasami siedzimy i oglądamy zdjęcia Alexa żeby bardziej pogodzić się z tym i pokonać lęki;) To jest taki nasz sposób...

Nigdy nie nazwalabym syna Abadon mimo ze ja ani wierzaca ani przesadna jakos nie chcialabym nazwac dziecka imieniem ktore niejako zostalo stworzone dla aniola zaglady oznaczajace czelusc piekielna jakos tak chyba bym sie zle czula.
Jesli chodzi o mate to chce miec dla dziecka dla bartka nie kialam i bylam mama wiecznie sprawdzajaca dziecko .

Witajcie. Idąc wcześnie spać, wcześnie się wstaje. A to,że 5 to nic mojego organizmu nie obchodzi ;)
Co do imion. Ja w momencie potwierdzenia płci nadaje imie dziecku. Nie wyobrażam sobie inaczej :D
A usg i wiek ciazy? Wiem kiedy miałam owulacje,kiedy byly "zadania domowe" i juz przy 1usg miałam potwierdzenie że 4dn wcześniej. I dalej sie zgadza ;)

Kasia92 z tymi dziwnymi imionami to trochę przesadza się teraz. Ja jestem tolerancyjna i dla mnie każde imie jest odpowiednie,bo osobiste ;) ale bardzo nie lubie np.spolszczania imion. W sensie Dzesika,Dzon itp.

Ostatnia edycja:
ewel87, trzymam kciuki. Ja spać nie mogę.Pierwsze tyg.ciąży spałam jak zabita,w nocy i w dzień. Teraz usypiam o 12.00 albo 1.00 i budzę się w okolicach 5.00. I co tu robić? Przecież się człowiek nie zmusi?

Hej hej:) Ewel o ktorej masz wizyte? Juz pewnie jak na szpilkach. Trzymam za was kciuki dziewczyny na dzisiejszych podgladach. Co do imion to ja lubie te proste nie bardzo wymyślne i typowo polskie. My będziemy mieć podwojne wybieranie wiec będzie zabawnie ;)

reklama
Do góry