reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ewel od godziny co chwile zerkalam czy juz nie napisalas. Bardzo mnie uspokajają te info o usg. A szczegolnie od dziewczyn po przejsciach. Ze ten koszmar nie musi się powtórzyć i coraz bardziej sie w tym utwierdzam:) Za kolejne usg tez mocne kciuki na pewno będzie dobrze :)

Hej dziewczyny byłam w przychodni u lekarza rodzinnego z tymi wynikami i znajoma pielęgniarka akurat była i powiedziała że mój wynik jest w normie ale jeszcze po południu jadę do gina niestety nie do swojego:(

Ja mialam szybko usg robione przy wizycie normalnie to chodze na osobna wizyte na usg bo tak jest w enel medzie i pow tylko ze 3cm ma i ze pokrywa sie z tyg w ktorym jestem wiec chyba tak;) ale nie dostalam zdjecia ani nic mam 8 maja nastepne to zobaczymy ale jak czytam to 3cm to 10 tydzien w sumie ja jestem w 9 i 6 dniu dzis

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczynki.
Wczoraj byłam nie do życia, już myślałam że jelitówka mnie dopadła, ale musiałam się czymś zatruć,leciało ze mnie górą i dołem i jeszcze do tego dreszcze i brak sił. Na szczęście dziś się czuję jak nowo narodzona.
Dziewczyny tak bardzo się cieszę, z udanych wizyt. :-D
Ja nigdy nie miałam badanego tsh i trochę się tym martwię.
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty.
Ewel, bardzo się cieszę, że dzidzia prawidłowo się rozwija.
Co do imion to mój synek ma na imię Nikodem i inicjały ma N.N. także chcielibyśmy jakby rzeczywiście wyszła córcia, nadać jej imię na literą N. by dzieciaczki miały takie same inicjały, bo my z mężem z kolei również mamy takie same inicjały bo K.N. Tak więc zostało już jakiś czas temu wybrane imię Nela dla córci, ale mąż już zaczyna kombinować, że jeszcze raz musi przejrzeć wszystkie imiona, by się upewnić. A z racji tego iż w pierwszej ciąży, to ja wybierałam pierwsze imię dla dzidzi, to obiecaliśmy sobie, że przy drugim dziecku to właśnie mąż będzie podejmować tą ważną decyzję.
Mnie też się podobają niespotykane imiona, ale też z umiarem, by dziecko w przyszłości nie mało do nas żalu i jakiś nieprzyjemności z tego powodu.

Ewel super, ciesze sie, ze wszystko ok. Mam nadzieje, ze u mnie tez dzis bedzie.
Nela bardzo ladne imie, nietypowe ale proste, podoba mi sie

reklama
Holcia u Ciebie też na pewno będzie wszystko dobrze. Uwielbiam czytać tak dobre wieści na forum.
Jeszcze a pro po imion to też zwracam na to uwagę, by imiona można było ładnie zdrabniać/ odmieniać.
Ale mam dziś zachciankę na loda Bambino.

Do góry